به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جاننثاری پیش از ظهر شنبه جلسه تشکلهای مردم نهاد استان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: اصل نظام جمهوری اسلامی بر پایه مردم سالاری دینی است و همه پایههای نظام براساس مردم و با مشارکت مردم بنا نهاده شده است.
وی ادامه داد: همه مسئولان و مدیران باید به این باور برسند که اگر خواستیم کاری با قوت انجام شود، حضور فعال مردم در آن کار ضروری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی در تمام عرصهها مردم حضور فعال داشتند و امورات را ساماندهی کردند. جاننثاری متذکر شد: هرکجا و در هر کاری که مردم حضور پویا داشتند با موفقیت مواجه شدیم.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در دفاع مقدس که امنیتی ترین و حساسترین مسئله کشور بود، با حضور و جانفشانی مردم پیروز شدیم و یک وجب از خاک ایران را به دشمن ندادیم.
جاننثاری با تأکید بر اینکه سیاستگذاریها نیز باید در برابر مردم روشن، شفاف و عملیاتی باشد، عنوان کرد: در دولت سیزدهم تلاش شده تا سازمانهای مردم نهاد به جایگاه واقعی خود برسند و بتوانند حضور فعالی در امور داشته باشند.
وی افزود: در استان نیز به همین نحو تلاش شده تا سازمانهای مردم نهاد فعال و امورات آنها تسهیل شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با تأکید بر اینکه امورات مردم باید توسط مردم پیش برود، عنوان کرد: وحدت رویه در برآورده کردن نیازهای زیرساختی سمنها در استان ضروری است.
جاننثاری خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات سمنهای نبود وحدت رویه و عدم هماهنگی دستگاههای اجرایی در امور مرتبط با سازمانهای مردم نهاد است از این رو دستگاهها در امور سمنها وحدت رویه داشته باشند.
وی با بیان اینکه پایش سازمانهای مردم نهاد در استان در دستور کار قرار بگیرد، گفت: در این پایش میزان و جهت فعالیت سمنها بررسی شود و اگر با مشکلات و چالشهایی مواجه هستند، درصدد رفع مشکلات تلاش شود.
جاننثاری افزود: تلاش شود تا سازمان مردم نهاد غیرفعالی در استان نداشته باشیم، برخی سمنها به دلایل قابل حلی غیرفعال هستند از این رو رفع مشکلات این سازمانهای مردم نهاد در اولویت و دستور کار قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: سیاست مدیریت استان در حوزه سازمانهای مردم نهاد حذفی نبوده و به دنبال جذب سمنهای فعال و متخصص هستیم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با تأکید بر شبکه سازی میان سمنها، گفت: پشتیبانی از سمنهای در همه امور مد نظر قرار بگیرد، منظور از پشتیبانی حمایت و تفویض امورات به سمنها است.
وی ادامه داد: شناسایی سمنها به مردم نیز با استفاده از ظرفیت رسانهها محقق شود در این راستا صداوسیما میتواند فرصت برابری به سمنها ارائه دهد تا با معرفی خود مردم نیز با سمنهای مجوزدار و متخصص و نحوه فعالیت آنها آشنا شوند.
نظر شما