۲۷ آذر ۱۴۰۲، ۱۳:۱۴

امروز مطرح شد؛ 

درخواست قائم مقام وزیر میراث فرهنگی از پژوهشگاه 

درخواست قائم مقام وزیر میراث فرهنگی از پژوهشگاه 

قائم مقام وزارت میراث فرهنگی از پژوهشگاه میراث فرهنگی خواست تا مطالعات و پژوهش‌ها کاربردی شود. 

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات موزه ملی ایران برگزار شد.

در این برنامه، علی دارابی قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی گفت: واقعیت این است که پژوهش بسیار مهم است. اگر می‌خواهید به توسعه دست پیدا کنید باید به نقش مرجعیت پژوهشی و تحقیق توجه داشته باشید. در عین حال باید بدانید که پژوهش و تحقیق مستلزم برخی زیرساختهاست.

وی افزود: اختصاص بودجه و اعتبارات لازم یکی از رنج‌های بزرگی است که در کتابم به آن اشاره کردم کمترین بودجه در حوزه فرهنگ و هنر و کمترین آنها در حوزه پژوهش است.

دارابی بیان کرد: حوزه پژوهش، حوزه آزاد اندیشی است و باید نظرات مختلف مورد بررسی قرار گیرد. انتفاع فضای سیاسی جامعه و شایسته سالاری و مدیران آن اصول و ارکان جامعه‌ای است که بر تحقیق استوار است. در چنین جامعه‌ای با این زیرساخت‌ها هست که عالمان بر صدر می‌نشینند و امید است که در پرتو مطالعات جامعه را به سمت پیشرفت جلو ببرند. برنامه‌های هفته پژوهشی نیاید سمبلیک باشید. پس باید حاصل کار پژوهش و تحقیق را در این هفته فرصتی بدانیم برای تبیین این حوزه.

وی درخواست خود را از پژوهشگاه میراث فرهنگی برای کاربردی سازی تحقیقات و پژوهش‌ها اعلام کرد و گفت: از پژوهشگاه می‌خواهیم که کتب، تألیفات و منشوراتی که دارد به عنوان مرجعیت علمی در عرصه رقابت در حوزه علم و کارهای پژوهشی آنقدر اطمینان بخش باشد که مورد اتقان همگان قرار گیرد.

تقدیر از پژوهشگران برتر

در ادامه این مراسم رونمایی از تازه‌های نشر نیز توسط حضار انجام شد.

همچنین از پژوهشگران برتری که در یک سال پژوهشی امتیاز لازم را کسب کرده اند تقدیر شد. در کنار آنها هنرمند پژوهشگاه و پژوهش برتر نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

سامرا سلیم پور استاد یار گروه هنرهای سنتی، نادیا پورعباسی، روح الله دهقان هنرمند گروه هنرهای سنتی، بهار بیشمی استادیار گروه پژوهشی و کارشناس آن، خباط درفشی استاد یار گروه میراث طبیعی، فریده مجیدی، دشتکی از پژوهشکده مردم شناسی، رضا امینی مصطفوی از پژوهشکده کتیبه‌ها و متون و زبان‌شناسی، شمسی خادم و منیژه دهکردی از پژوهشکده حفاظت و مرمت، فتح الله نیازی و نوعی از پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی، لیلا خسروی دانشیار پژوهشکده باستان شناسی و مهناز شریفی کارشناس آن، جبرئیل نوکنده استادیار پژوهشکده باستان شناسی، حنان بهرامی پور کارشناس این پژوهشکده و علیرضا انیسی، آزیتا عبدی زاده کارشناس، ذات الله نیکزاد معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی از جمله این افراد بودند که تقدیر شدند.

تندیس پژوهش برتر نیز به افشین نادری کارشناس پژوهشکده مردم شناسی تعلق گرفت. وی در سیستان و بلوچستان ثبت و ضبط ۳۰ نمونه موسیقی بلوچی را انجام داده است‌.

کد خبر 5969765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha