۴ دی ۱۴۰۲، ۲۱:۵۴

معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه:

سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه رازی برگزار می‌شود

سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه رازی برگزار می‌شود

کرمانشاه- معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت طی روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه در کرمانشاه آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تورج زینی وند بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در تشریح برنامه‌های فرهنگی دانشگاه رازی که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در دانشگاه رازی چهار رویداد مهم از جمله راهیان نور، انتخابات مجلس شورای اسلامی، جشنواره قرآن و عترت و گرامیداشت دهه فجر در دستور کار قرار گرفته چراکه دانشگاه وظیفه ورود و تبیین در مسائل مربوط را خواهد داشت.

وی افزود: سی و هشتمین جشنواره عترت و قرآن به عنوان قدیمی ترین و ریشه دار ترین جشنواره‌هایی است که توسط وزارت علوم برگزار می‌شود در ۲ مرحله داخلی در دانشگاه‌ها و سپس ملی و کشوری بین دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود اما این جشنواره در مرحله داخلی بین دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم خواهد بود تا پس از معرفی برگزیدگان به مرحله کشوری راه یابند.

معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه تصریح کرد: در مرحله ثبت نام اولیه و داخلی دانشجویان برای شرکت در این رویداد از ۲۰ آذر شروع و تا بهمن ماه ادامه داشته تا در نهایت این مسابقه در ۲۴ و ۲۵ بهمن در سالن شهید علی محمدی دانشکده علوم پایه دانشگاه رازی برگزار شود.

زینی وند با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰ نفر در مسابقات داخلی جشنواره ثبت نام کرده‌اند، گفت: این فراخوان از پنج روز گذشته آغاز شده و قرار است در ۹ بخش و ۴۰ رشته برگزار شود و افرادی که در بخش داخلی موفق به کسب نمره کافی شوند به مسابقات کشوری در اسفندماه راه خواهند یافت.

وی با بیان اینکه سال گذشته پنج نفر از دانشجویان دانشگاه رازی موفق به کسب رتبه شدند، خاطر نشان کرد: این افراد به مرحله مرحله سراسری راه یافتند که در نهایت یک نفر در مرحله ملی موفق به کسب مقام شد و امسال در صورتی که دانشجویان موفق به کسب مقام داشته باشند عضو بنیاد نخبگان خواهد شد.

معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه بیان کرد: یکی از کارهای ماندگاری که در حوزه قرآن و عترت راه‌اندازی مدرسه قرآن و عترت بوده که با فعالیت پنج ساله خود در دانشگاه رازی به صورت تشکیلاتی برنامه‌ریزی‌هایی برای مدیریت فعالیت‌های قرآنی در این دانشگاه انجام گرفت.

زینی وند ساماندهی و مدیریت فعالیت‌های دانشگاه‌های استان را ذیل مدرسه قرآن و عترت دانست و یادآور شد: هدف از برگزاری جشنواره قرآن و عترت آشنایی دانشجویان با این مسائل و سیره اهل بیت (ع) و نیز انس با قرآن است چرا که با هدایت آنها به سمت قرآن و عترت چالش‌های موجود در جامعه برطرف و آسیب‌های اجتماعی کمتری ایجاد می‌شود.

وی در پایان اشاره‌ای به فعالیت مدرسه قرآن و عترت در دانشگاه رازی داشت و با بیان اینکه امتیازاتی برای اعضای این مدرسه در نظر گرفته شده است، گفت: راه‌اندازی انجمن حافظان، انجمن قاریان ایجاد، بانک اطلاعاتی از این ۲ انجمن، صدور کارت‌هایی شناسایی برای آنها به منظور ارائه کمک‌های رفاهی، فرهنگی، خوابگاه و اسکان رایگان، تغذیه رایگان و… از جمله فعالیت‌های این مدرسه است.

کد خبر 5976530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha