به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمد حسن سلامی نشست با پیشکسوتان آموزش و پرورش با گرامیداشت عملیات کربلای چهار و تسلیت شهادت «سید رضی موسوی»، پیشکسوتان دفاع مقدس را دایره المعارف دفاع مقدس برشمرد و بر لزوم ثبت خاطرات این قشر تأثیرگذار در دفاع مقدس تأکید کرد.
وی با بیان اینکه آنچه در دفاع مقدس اتفاق افتاد بینظیر بود، افزود: بیش از ۵۰ درصد بار جنگ روی دوش مردم بود و در این حضور مردمی آموزش و پرورش یکی از ارکان مهم دفاع مقدس به شمار میآید.
سرهنگ پاسدار سلامی با اشاره به نقش آموزش و پرورش از خط مقدم تا مدرسه، گفت: آموزش و پرورش مازندران نقش محوری را در دوران دفاع مقدس برعهده داشت و سهم ۲۰ درصدی شهدای دانش آموز و فرهنگی استان نشان از مجاهدت فراوان این قشر در دفاع مقدس دارد.
این مسؤول ادامه داد: فعالیت بینظیر ستاد پشتیبانی جنگ در آموزش و پرورش، جهاد مدارس و مدارس رزمندگان، نقش آموزش و پرورش را به یک رکن تبدیل میکند.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران تدوین نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس را یک ضرورت دانست و گفت: با توجه به پیشتازی آموزش و پرورش در دفاع مقدس، نباید از تدوین و ثبت خاطرات این قشر غافل بمانیم و اولین مطالبه ما از مسئولان استانی در این زمینه است که انتظار داریم مورد توجه قرار گیرد.
سرهنگ پاسدار سلامی با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش میدان مجاهدتی برای جهاد تبیین و بصیرت افزایی است بر لزوم انتقال مفاهیم و آموزههای ایثار و شهادت به نسل جدید و دهه هفتادیها و دهه هشتادیها تأکید و خاطرنشان کرد: در این زمینه پیشکسوتان دفاع مقدس باید میدانداری کنند.
نظر شما