به گزارش خبرگزاری مهر، بولتون در گفتگو با نیوزویک با اشاره به تغییر در دیدگاه اطرافیان بوش در مورد حمله به ایران می گوید: نقطه نظرات درباره امکان حل نظامی مسئله هسته ای ایران در میان اطرافیان نزدیک بوش تغییر کرده و این دیدگاهها تاحدود زیادی به سمت انصراف از روش های نظامی تغییر کرده است.
بولتون با اشاره به "کاندولیزا رایس" و "رابرت گیتس" وزرای خارجه و دفاع آمریکا، آنها را عامل این تغییر دانست و گفت: "اگر شما سال گذشته از من می پرسیدید که در صورتی که ایران برنامه هسته ای خویش را متوقف نکند، آیا رئیس جمهوری تا پایان دوره خود از نیروی نظامی استفاده خواهد کرد یا خیر، پاسخ من مثبت بود، اما در حال حاضر همه بیش از پیش به این نظر رسیده اند که بوش از نیروی نظامی استفاده نخواهد کرد".
به گزارش مهر، این روزها صحبت از تغییر در رویکرد دولت بوش علیه ایران به سمت دیپلماسی بیش از گذشته شنیده می شود.
بولتون که خود از محافل نومحافظه کار و از مبلغین جنگ بوده در مصاحبه های متعدد خود از این تغییر ابراز نارضایتی کرده است.
وی در گفتگو با فاکس نیوز نیز
همچنین تغییر در سیاسیت های بوش مسئله ای است که حوزه رسانه ها هم با آن بیگانه نبوده اند.
روزنامه "لس آنجلس تایمز" در شماره روز شنبه خود با بیان کاهش اظهارات ضد ایرانی در افسران نظامی آمریکا در عراق به این تغییر در قبال به تهران اشاره می کند .
همچنین بولتون دراظهارات خود درباره کنفرانس آناپولیس ضمن بی فایده بودن آن، دعوت سوریه به این کنفرانس را زیر سؤال می برد و بر این ادعا است که حضور دمشق در این کنفرانس به علت نفوذ بیش از حد ایران بر این کشور بی فایده بود.
سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل که هم اکنون کارشناس ارشد مؤسسه امریکن اینترپرایز به شمار می رود سکوت آمریکا در قبال فعالیت های هسته ای سوریه را نیز به باد انتقاد گرفت و ادعا کرد که پس از حمله اسرائیل به این تاسیسات سکوت آمریکا بی معنا بود.
این عضو برجسته لابی صهیونیستی در آمریکا همچنین در ادامه گفتگوی خود با فاکس نیوز دولت خودگردان فلسطین را دولتی فاسد و بی تحرک توصیف کرد که فاقد توانایی لازم برای انجام تعهدات است.
بولتون در ادامه مناقشه اسرائیلی - فلسطینی را غیر قابل حل توصیف کرد، اما درعین حال تصریح کرد که خاورمیانه در صورتی که این مناقشه هم به پایان برسد به علت اختلافات بین شاخه های مختلف فرق اسلامی روی آرامش را به خود نخواهد دید.
نظر شما