۱۴ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۵۸

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان:

اجلاسیه نماز فرصتی برای همگانی کردن این فریضه است

اجلاسیه نماز فرصتی برای همگانی کردن این  فریضه است

زنجان-مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: اجلاسیه سالیانه نماز، فرصت در معرض دید و توجه همگانی قرار دادن نماز است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سعید احمدی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از هموطنان‌مان در حادثه تروریستی کرمان، اظهار کرد: اجلاسیه نماز فرصتی برای بلند کردن ندای نماز و فراخوانی به سوی نماز است.

وی افزود: اجلاس نماز، اذان فعالیت‌های نماز است. فراخوانی است تا همه فعالان عرصه نماز، ضمن ارائه گزارش آنچه انجام داده‌اند، به آنچه باید انجام دهند، بپردازند.

این مسؤول تصریح کرد: البته خود نماز یک فریضه سترگ، شورآفرین، نشاط‌بخش، پالایش‌دهنده روح و روان و نیز سلامت‌بخش جسم و جان و انتظام‌بخش امور فردی و اجتماعی است.

احمدی با یادآوری اینکه اجلاسیه نماز یک گام به جلو بود، به این معنی که برخی از مسؤولان خود را از سطح کلی‌گویی و توصیه‌های عرشی به منزل اجرا نزدیک‌تر کرده بودند و این یک اتفاق مثبت و تأثیرگذار است، ادامه داد: به عنوان مثال وزیر کشور بگوید آنچه را که فعلاً به قدر متیقن می‌دانیم باید عملیاتی کنیم و برای عملیاتی کردن نیز راهکاری مانند اقدام، پیگیری و نظارت را پیش‌بینی و ابلاغ کند.

عضو کمیته اطلاع‌رسانی اجلاس سراسری نماز تاکید کرد: کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی، تنها کمیته‌ای است که معمولاً قبل از اجلاس، حین اجلاس و بعد از اجلاس باید فعال باشد. طراحی و اعمال تغییرات پوستر اجلاس، تبلیغات گسترده در فضای مجازی، ارسال پوستر برای همه استان‌ها و نیز تیزر فراخوان و متن تیزر با هماهنگی دبیرخانه برای پخش از صدا و سیما آماده شده که از جمله فعالیت‌های این کمیته به شمار می‌رود.

وی در خصوص اهمیت پررنگ‌تر کردن نماز در جامعه، خاطرنشان کرد: اول اینکه ابتدا باید یک سری اقدامات ایجابی و اثباتی مانند ساخت فیلم‌ها و سریال‌های خوب و ادبیات مختلف صورت گیرد. یعنی فرهنگ، کارکردها و قواعد و مباحث مربوط به نماز به اشکال مختلف در جامعه شناسایی و تبیین شود تا اثرگذاری بیشتری داشته باشد، در واقع این اقدامات نباید دستوری باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان اضافه کرد: باید نماز خوب و مؤثر را ترویج دهیم، نمازی که انسان را رقیق‌القلب می‌کند، نمازی که انسان را نسبت به حق‌الناس حساس می‌کند، نه بی‌خیال، نمازی که مسؤولیت اجتماعی انسان را تقویت می‌کند. همه این جنبه‌ها شامل جنبه‌های ایجابی نماز است. جنبه دوم شامل اقدامات سلبی نماز می‌شود، یعنی سعی کنیم از جلوه‌های منفی نماز که از سوی نمازگزاران در جامعه ایجاد شده، جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه سی‌امین اجلاسیه سراسری نماز با عنوان «نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه» برگزار خواهد شد، گفت: مسجد به منزله جایگاه اصلی آموزش و پرورش مسلمانان است. مدرسه و مسجد در این راستا باید بکوشند تا در کنار یکدیگر قرار گرفته و با ایجاد فضایی صمیمی و معنوی در جذب جوانان گام بردارند.

این مسؤول با بیان اینکه نماز خواندن به معنای اعتراف به کنار گذاشتن مدعیان ربوبیت انسان است، عنوان کرد: حقیقت آن است که در معرفی نماز هنوز کارهای زیادی وجود دارد که انجام نشده است و نماز نتوانسته جایگاه واقعی و شایسته خود را در نظام اسلامی پیدا کند.

احمدی با یادآوری اینکه نماز در زندگی بسیاری تأثیرات شگرف و سرنوشت‌سازی داشته است، اظهار کرد: نماز از دیدگاه ابوعلی سینا، مولوی، امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهید مطهری مورد بررسی قرار گرفته است. یاد خدا بهترین وسیله برای خویشتن‌داری و کنترل غرایز سرکش و نیز جلوگیری از طغیان روح است.

کد خبر 5985416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha