۱۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۳۱

شماره جدید ماهنامه "ارتباطات و دین" منتشر شد

دوازدهمین شماره ماهنامه ارتباطات و دین، با هدف بررسی ارتباط میان دین و سبک زندگی و تأثیر رسانه‌ها در این زمینه از سوی مرکز تحقیقات دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این شماره حسن بشیر  سردبیر نشریه و رئیس دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)، ضمن بیان اهمیت و تأثیر رسانه ها بر سبک زندگی در جوامع اسلامی، به تبیین اصول و سیاستهای کلان فرهنگی در این جوامع و اهمیت توجه به این اصول پرداخته است .

حجت الاسلام سعید مهدوی کنی عضو هیئت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات و رئیس حوزه ریاست دانشگاه امام صادق (ع) نیز در بخش سردبیر میهمان این مطلب را مورد توجه قرار می دهد که دین یک امر فراگیر فرهنگی و اجتماعی است و می تواند به نوعی در هر مقوله فرهنگی اجتماعی، از جمله سبک زندگی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تأثیرگذار باشد.

سبک زندگی در رسانه ملی در گفتگو با حجت الاسلام اختری رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این شماره از ماهنامه "ارتباطات و دین" مورد نقد قرار گرفته است .

دکتر اکبر ولیزاده عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و سردبیر خبرگزاری برنا، در بخش دیدگاه به بیان این نکته پرداخته که رسانه های الکترونیکی با روشهای ظریف بر روی نقاط ضعف و ابعاد منفی طبیعت انسانها مانند حرص، طمع، هوس، غرایز انسانی تأثیر می گذارند و آگاهانه از مخاطبان خود بهره کشی می کنند.

فاطمه آلیا رئیس کمیته زنان مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگویی اعلام کرده اگر جهانی سازی طرحی از سوی استکبار برای یکسان سازی فرهنگی فرض شود، در این راستا زنان را هدف قرار داده که با ابزارهای رایانه ای در صدد تغییر شیوه زندگی آنان برآمده است.

نسخه سه زبانه و الکترونیکی ماهنامه ارتباطات و دین از طریق نشانی اینترنتی ccr.isu.ac.ir قابل دسترس است .

کد خبر 599156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha