۲۳ دی ۱۴۰۲، ۱۷:۲۸

رایتل؛ تسهیل‌گر هوشمندسازی صنعت سلامت کشور

رایتل؛ تسهیل‌گر هوشمندسازی صنعت سلامت کشور

اولین کنگره ملی هیبریدی؛ کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه مدیریت سلامت، دارو و بیمه با حمایت رایتل ۱۹ دی‌ ماه در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این همایش که با حضور محمدصادق کریمی مهرآبادی عضو هیأت مدیره، محمدحسین افتخاری معاون تجاری، امیر عزیزالهی مدیر فروش کسب‌وکارهای تجاری و مهدی طالبی مدیرارشد برند و ارتباطات رایتل برگزار شد، سخنرانان مطرح ملی و بین‌المللی با ایراد سخنرانی و کارگاه به انتقال تجارب و ارائه راهکارهای مدیریتی، علمی و عملیاتی پرداختند. همچنین نمایشگاه توانمندی‌های فناوری هوش مصنوعی در حوزه سلامت و درمان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی رایتل، محمدصادق کریمی عضو هیأت مدیره و رئیس مرکز توسعه کسب‌وکار و فناوری‌های نوین شرکت خدمات ارتباطی رایتل، در اولین کنگره ملی هیبریدی؛ کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه مدیریت سلامت، دارو و بیمه، گفت: تغییری که انقلاب صنعتی چهارم در زندگی همه ما ایجاد کرد، موضوع داده محور شدن تمامی صنایع است که این سیستم از نظر همگان مشهود و تحول آن در برخی بخش‌ها اتفاق داده یا در حال رخ دادن است.

وی ادامه داد: نظام سلامت شامل بخش‌های بهداشت، پیشگیری، تشخیص، درمان و پایش است که بیشترین عملیات صرف دو حوزه تشخیص و درمان می‌شود و در این بخش سیستم تأمین خدمات سلامت و سیستم مراقبت اولیه در تعامل هستند.

کریمی اظهار کرد: ذینفعان اصلی نظام سلامت شامل ارائه‌دهندگان خدمات بهداشت و درمان، پرداخت‌کنندگان (بیمه‌ها)، دولت‌ها و مصرف‌کنندگان مراقبت‌های بهداشت و درمان می‌شود. ارائه‌دهندگان خدمات بهداشت و درمان، کارایی عملیاتی با کاهش فرآیندهای غیرضروری از طریق اسناد کاغذی را بهبود می‌بخشند و پرداخت‌کنندگان نیز شاخص‌های کارایی جهت بهبود استفاده از منابع بین ارائه‌دهندگان خدمات بهداشت و درمان را مورد پایش قرار می‌دهند.

رئیس مرکز توسعه کسب‌وکار و فناوری‌های نوین شرکت خدمات ارتباطی رایتل، تاکید کرد: دولت نیز گردآوری دقیق اطلاعات، جمع‌آوری و اولویت‌بندی داده‌های ملی سلامت را دنبال می‌کند و راهکارهای آن شامل نظارت بر اجرای پروتکل‌های تأمین مالی مراقب‌های حوزه سلامت است.

وی اشاره کرد: مصرف‌کنندگان تهیه پرونده سلامت شخصی را دنبال می‌کنند که اولویت آنها سرویس‌های درمان خانگی و سایت‌های اطلاعات سلامت است.

عضو هیأت مدیره رایتل، بیان کرد: بخشی از خدمات سلامت جزو خدمات پایه هستند که به راحتی از طریق تماس‌های تلفنی می‌توان کسب اطلاع کرد.

وی تشریح کرد: هر هوشمندسازی در گام اول به ابزار نیاز دارد، به عنوان مثال ضربان قلب، در این خصوص ابتدا باید ضربان قلب کنترل شود و پس از تجهیز دستگاه نیازمند ارتباط هستیم که این ارتباط می‌تواند از طریق بلوتوث و روش‌های دیگری صورت پذیرد، بنابراین به سرعت و پهنای باند زیادی نیاز داریم که بحث اپراتورهای تلفن همراه در این جا مطرح می‌شود.

کریمی اشاره کرد: بحث فیبرنوری نیز در این میان مطرح است که همه اپراتورها به طور مثال رایتل مشغول فعالیت در این پروژه ملی هستند و رایتل جزو ارائه‌دهندگان اینترنت ثابت و فیبرنوری محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه «پیش‌بینی تعمیرات، پایش بیمار از دور، واقعیت افزوده، مشاوره HD مجازی، آموزش‌های متصل و دستگاه‌های مدیریت درمانی، نمونه کاربردهای ۵G در حوزه سلامت هستند» افزود: تعداد اپراتورهای تلفن همراه در دنیا بسیار اندک است، از طرفی نیز اطلاعات پزشکی، اطلاعاتی مهم از لحاظ ملی و فردی محسوب می‌شوند و در این حوزه اپراتورها بازیگران پرقدرتی هستند.

گفتنی است؛ رایتل به عنوان تسهیل‌گر هوشمندسازی صنعت سلامت کشور و همچنین پیشگام در صنایع هوشمندسازی، این‌بار در صنعت سلامت به‌واسطه ارتباط با سازمان تأمین اجتماعی در حال برداشتن گام‌های بلند برای ارتقای سطح کیفی خدمات سلامت کشور با استفاده از هوش مصنوعی و خدمات ارتباطی مانند خدمات پردازشی و شبکه خصوصی نسل پنجم تلفن همراه، در جهت اجرای پیاده‌سازی ایده‌ها و نتایج مطالعات دانشمندان کشور است.

همچنین در این مراسم از فعالیت شرکت خدمات ارتباطی رایتل در زمینه هوشمندسازی با اعطای لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5993302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha