به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، غلامحسین افسری صبح امروز در افتتاحیه مرکز شماره سه رفاهی فرهنگیان نیشابور، توسعه مقام معلم را منوط به ارتقای منزلت و پایگاه اجتماعی معلم، افزایش اطلاعات و معلومات معلم مطابق دانش روز و ارتقای سطح معیشت و منزلت معلمان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تا رسیدن به حد مطلوب، فاصله زیادی داریم، اظهار امیدواری کرد: با کمک مجلس و دولت، این فاصله کم شود.
غلامحسین افسری افزود: با تدوین قوانینی می شود عنوان معلم را بالاترین عنوان شغلی در کشور و سایر مشاغل را ذیل عنوان معلم قرار دهیم.
وی برگزاری دوره های فراگیر، ارتقای سطح مدرک تحصیلی، آموزش های ضمن خدمت را از برنامه های این دستگاه برای دانش افزایی معلمان عنوان کرد.
افسری خاطر نشان کرد: عملکرد سازمان استان در سال 86 - 85 نسبت به سال 85 - 84 نشان دهنده افزایش 61 درصدی کمک به بیماران صعب العلاج، افزایش 17 درصدی منازل سازمانی، کاهش هفت درصدی فاقدان مسکن، استاندارد سازی مهدهای کودک و ... است.
وی یادآور شد: طی دو سال اخیر توجهات خوبی به مسایل معیشتی فرهنگیان شده است به طوری که میانگین حقوق معلمان در سال 83، 227 هزار تومان بوده و اکنون به 426 هزار تومان ارتقا پیدا کرده است.
در ادامه این مراسم، مدیر آموزش و پرورش نیشابور نیز عنوان کرد: مرکز شماره 3 رفاهی فرهنگیان این شهرستان در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع و با زیر بنای یک هزار و 500 متر مربع دارای 18 باب سوئیت و دو باب سالن پذیرایی با ظرفیت 600 نفر راه اندازی شده است.
علیرضا ملکی افزود: اعتبار چهار میلیارد ریالی این مرکز از محل درآمد مراکز رفاهی شماره 1 و 2، خیران مدرسه ساز، مدیریت آموزش و پرورش و همیاری شورای اسلامی و شهرداری شهر نیشابور تامین شده است.
وی یادآور شد: مرکز شماره 1 با ظرفیت 600 نفر در سال 71 و مرکز شماره 2 با ظرفیت پذیرایی 500 نفر و اسکان 130 نفر در سال 80 مورد بهره برداری قرار گرفت.
همچنین کلنگ مرکز درمانی فرهنگیان نیشابور در زمینی به مساحت یک هزار و 540 متر مربع با اعتبار شش میلیارد ریال به زمین زده شد.
نظر شما