۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۸:۰۲

بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس برندگان خود را شناخت

بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس برندگان خود را شناخت

شیراز - آیین اختتامیه بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت با حضور رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف و تجلیل از صاحبان آثار برگزیده پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت عصر سه شنبه به میزبانی شیراز و به همت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس برگزار شد.

ارسال ۱۰ هزار و ۱۱۱ اثر و افزایش ۴۰ درصدی آثار ارسالی نسبت به سال گذشته و سهم ۲ هزار اثری استان فارس از کل آثار و افزوده شدن محورهای شهدای مدافع امنیت، شهدای شاهچراغ و شهدای روحانیت به محورهای قبلی از جمله نکات حائز اهمیت این رویداد ملی در سال جاری بود که به دبیری حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین انصاری نژاد امروز با معرفی برگزیدگان به ایستگاه آخر رسید.

ارسال پیام سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و حضور غلامعلی حداد عادل مشاور عالی رهبر معظم انقلاب و رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، امیر سرتیپ نبی سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سرتیپ دوم پاسدار عباس بایرامی رئیس سازمان ادبیات و تاریخ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و شاعران شاخصی چون علیرضا قزوه و محمدحسین انصاری نژاد از جمله دیگر نکات قابل ذکر در مراسم امروز بود.

رونمایی از ۱۱۱ جلد کتاب با موضوع و محور دفاع مقدس و مقاومت در استان فارس، تقدیر از خانواده شهید شیرعلی سلطانی و فرزند سرلشکر شهید عباس دوران، اعطای نشان درجه ۱ هنری به دکتر محمدحسین انصاری نژاد توسط دکتر غلامعلی حدادعادل، تقدیر از استاد محمد مرادی شاعر و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی شیراز از جمله دیگر برنامه‌های مراسم امروز بود و در پایان این مراسم نیز برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی شدند.

بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس برندگان خود را شناخت

برندگان بیست و پنجمین کنگره شعر دفاع مقدس و مقاومت مشخص شدند

در بخش ویژه با عنوان شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) زهرا سپه‌کار از استان اصفهان و محمد محمدی رابع از استان فارس به صورت مشترک اول شده و زهرا غلامزاده دوم شد و در بخش عمومی زهرا علیدوستی از کردستان اول، شکیبا غفاریان از استان سمنان دوم و محمدحسین صفاریان از اصفهان سوم شدند و از مهشید ملکی‌زاده از خراسان جنوبی و زینب فرضی از ایلام تقدیر شد.

در بخش سرود و ترانه محمدعلی جهاندیده از فارس اول، نرگس شمس از زنجان دوم و محمدرضا صبوریان از تهران سوم شده و در بخش طوفان الاقصی نیز اسماعیل احمدی امجزی از کرمان و علی سلیمیان داوری از اصفهان به صورت مقام مشترک اول و عبدالرضا صمدی از خراسان جنوبی مقام دوم و فاطمه بیرانوند از تهران مقام سوم را به خود اختصاص دادند و از علی اکبری و پروانه علیپور اصل از البرز نیز قدردانی کرد.

هیأت داوران نیز در بخش جنگ نرم تنها اثر یک شاعر را به عنوان برگزیده انتخاب کردند که در نهایت مصطفی کارگر از استان فارس موفق به کسب مقام شایسته تقدیر شد.

در بخش طنز پروین جاویدنیا از فارس و حیدر جهان‌کهن از کهگیلویه و بویراحمد اول و دوم شده و در بخش مضامین عاشورایی مریم میری از سیستان و بلوچستان و وحید قدیمی از ناجا به صورت مشترک اول، فاطمه خورشیدی از آذربایجان شرقی دوم، محمد معروفی از زنجان سوم شده و از زهرا پردل از سیستان و بلوچستان و حمید رضا شریعتمداری از لرستان نیز به عنوان شایسته تقدیر تجلیل شد.

در بخش مقاومت بین‌الملل حسن ابراهیمی از خراسان رضوی و حیدر منصوری از بوشهر مقام اول مشترک، سهیلا بیابانی از مرکزی عنوان دوم و علی حسنی از تهران مقام سوم را کسب کرد و احمد دوستی از فارس به عنوان شایسته تقدیر شناخته شد.

در بخش زنان نیز حمیده پارسافر از تهران و زهرا اسدی از ناجا رتبه اول مشترک، حنانه علی‌اکبری از گیلان رتبه دوم، مرضیه براتی از خراسان شمالی رتبه سوم و عاطفه رنگ‌آمیز از خراسان رضوی شایسته تقدیر شدند و در بخش حجاب و عفاف، فرزانه شفیعی از اصفهان، علیرضا حکمتی از مازندران، اصغر اکبری از بوشهر، پویا نعمت‌اللهی از فارس به ترتیب در جایگاه اول، دوم، سوم و شایسته تقدیر قرار گرفتند.

نجمه باقی‌پور از خوزستان، ناصر دوستی از زنجان و ماهرخ درستی از مازندران رتبه اول تا سوم بخش شهدای امنیت را کسب کردند و منیره هاشمی از خراسان رضوی و نسترن حاتمی از نهاد کتابخانه‌ها به صورت مشترک در رتبه اول بخش کودک و نوجوان قرار گرفتند و از سمیه بابایی از فارس، سمیه تورجی از فارس و اکرم السادات هاشمی‌پور از تهران به عنوان رتبه‌های دوم، سوم و شایسته تقدیر تجلیل به عمل آمد.

در بخش ولایت و جهاد تبیین جواد جعفری‌نسب از خراسان رضوی و محمد شکری‌فرد از آذربایجان شرقی رتبه اول مشترک را از آن خود کردند و دانیال بهادرانی از فارس در رتبه دوم قرار گرفت و سید مجید موسوی از اصفهان در رتبه سوم و الهام صفالو از تهران و حجت الله کفشیری از خوزستان نیز شایسته تقدیر شدند و از استاد رضا اسماعیلی و استاد میلاد حبیبی نیز به عنوان پیشکسوتان ملی عرصه شعر دفاع مقدس و مقاومت تقدیر شد.

کد خبر 6002904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha