به گزارش خبرنگار مهر، نظریپور که امروز یکشنبه 18 آذرماه همراه دو بازیگر نمایش برای بررسی آن به خبرگزاری مهر آمده بود، گفت: "من همواره دنبال فرصتی بودم تا یک نمایش را با حضور گسترده دانشجویان به صحنه ببرم. به خصوص در این شرایط که تعداد نمایشها زیاد و سالنها کم است. فراخوان آمادهسازی یک نمایش برای حضور در جشنواره سینانا رومانی این فرصت را به من داد."
وی ادامه داد: "من در نمایش "الکتر ـ رومئو و ژولیت" سعی کردم با دیدگاهی جدید یک اثر به صحنه ببرم. دیگر اینکه انتظار دارم تماشاگری که به تماشا میآید این موضوع را بیان نکند که الکتر و رومئو و ژولیت را نخوانده است. همچنین من اعتقاد دارم نمایشگر نباید خود را همسطح تماشاگر کند. بلکه تماشاگران باید دانش خود ارتقا بدهند. کسی که تئاتر را برای خود انتخاب کرده باید دنبال تعالی ذهن باشد."
در ادامه این نشست، حافظ قهرمانزاده از بازیگر نمایش "الکتر" درباره شیوه اجرایی و بدون کلام این بخش از نمایش گفت: "به این خاطر که ما نمایش را برای یک جشنواره بینالمللی آماده میکردیم، در پی ارائه زبانی جهانی بودیم که بتواند تماشاگر خارجی را تحت تاثیر قرار بدهد. به همین خاطر با اصراری که ما به عنوان بازیگران نمایش داشتیم دنبال اثری بدون دیالوگ بودیم."
وی تاکید کرد: "با توجه به این تحلیل برای من جذابیت داشت که نمایش را بدون دیالوگ اجرا کنیم. هر چند دشواریهای خاص خود را به جهت استفاده از ویژگیهای بدن داشت. یعنی ما باید از میمیک، حرکات دست و سایر تواناییهای بدنی خود برای بیان مفاهیم قصه استفاده می کردیم."
فرزانه سهیلی که در هر دو بخش نمایش "الکتر ـ رومئو و ژولیت" حضور دارد، درباره این تجربه گفت: "هر چند این نمایش دو فضای اجرایی و حسی متفاوت دارد، ولی اجرای دو نمایش با فاصله زمانی کوتاه بین آنها این امکان را برای تماشاگر به وجود میآورد که از یک نمایش با فضایی سنگین به تماشای اثری دیگر با شرایط اجرایی متفاوت و خندهدار برود."
نظر شما