به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمدمهدی طباطبایی رئیس مرکز آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری درباره کم و کیف برگزاری چهارمین جشنواره موسیقی دانشجویی کانون موسیقی دانشگاه علم و هنر گفت: جشنواره موسیقی در دو دوره اول و دوم داخلی و در دوره سوم که ویژه دانشگاههای تهران با حضور دانشگاههای هنر، امیر کبیر، دانشگاه تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، علم و فرهنگ، موسسه آموزش عالی سوره و کنسرواتوار تهران برگزار شد، دانشگاه امیرکبیر توانست رتبه نخست را از آن خود کند. ولی در این دوره علاوه بر کلیه دانشگاههای تهران از دانشگاههای شهرستان ها نیز دعوت کردیم که در جشنواره حضور پیدا کنند.
وی با اشاره به اهداف چهارمین جشنواره موسیقی دانشجویی گفت: ترویج موسیقی متناسب با سنت، عرف و هنجارهای اجتماع در رویارویی با الگوهای بیگانه، تقویت و کشف استعدادهای جوان برای بسترسازی در رشد و شکوفایی و همچنین تکیه بر اشتراکات موسیقایی اقوام مختلف ساکن در کشور با گنجاندن موسیقی فلکلور در بخش مسابقه جشنواره از جمله اهداف برگزاری چهارمین جشنواره موسیقی دانشجویی بود.
هادی رحمانی دبیر چهارمین جشنواره موسیقی دانشجویی گفت: کیفیت آثار ارسال شده به بخش مسابقه این دوره از جشنواره موسیقی بسیار بالا و دور از انتظار داوران جشنواره بود، به گونه ای که رقابتی تنگاتنگ را پدید آورد و در نهایت قضاوت را سخت تر کرد و خوشبختانه با وجود مشکلاتی که در برگزاری این جشنواره داشتیم با همراهی مرکز آموزش سازمان فرهنگی هنری برگزاری این جشنواره از سر گرفته شد.
وی با اشاره به بخش فلکلوریک جشنواره موسیقی دانشجویی گفت: تعداد گروههای شرکت کننده در بخش فلکلوریک جشنواره اندک بود و به همین دلیل داوری نشد. ولی در نهایت یک گروه فکلوریک و یک تکنواز برای تقدیر انتخاب شدند.
پیمان سلطانی رهبر ارکستر موسیقی ملل، سیامک جهانگیری آهنگساز، علیرضا جواهری مدرس موسیقی و کیوان میرهادی مدرس دانشگاه از داوران چهارمین جشنواره موسیقی دانشجویی کانون موسیقی دانشگاه علم و هنر هستند.
نظر شما