شاهده طاهری در گفت و گو با خبرنگار مهر پیرامون انتخابات و حقوقی که شهروندان از این طریق به آن دست میآورند اظهار کرد: به نظر میرسد در سیستمی که دموکراسی وجود دارد و مردم در حکومت نقش آفرین هستند، انتخابات زمینه ساز ظهور و بروز آزادی تفکر است.
این فعال فرهنگی ادامه داد: آزادی تفکر حق مسلم هر انسانی بر روی زمین است و حق آزادی با پشتوانه تفکر ناشی از قوه عقل را به رسمیت میشناسیم و این حقی است که اگر از آن استفاده نکنیم به کس دیگری بسپاریم ممکن است آزادی خودمان دچار خلل شود، لذا میتوان گفت که انتخابات نماد آزادی فردی است.
وی بیان کرد: مشارکت در تعیین سرنوشت یک کشور نیز جز حقوق شهروندی است که اگر با یک انتخاب شایسته از بین افراد متخصص و مؤمن و انقلابی اتفاق بیفتد میتوانیم کشور را در مسیر قانونگذاری صحیح و به تبع آن مسیر درست پیشرفت هدایت کنیم.
طاهری گفت: اگر افراد در مسیر شرکت در انتخابات قرار نگیرند نه تنها مشکلی حل نمیشود بلکه بر مشکلات افزوده میشود و نمیتوان انتظار داشت در حالی که به مسئله مشارکت بی تفاوت هستیم نابسامانیها حل شود، اگر در انتخابات مشارکت نداشته باشیم به حل گرههای کشور نیز کمک نکرده این و ممکن است مشکل نیز تشدید شود.
این فعال فرهنگی توضیح داد: انتخابات علاوه بر تزریق امید به جامعه موجب ایجاد انگیزه برای کار بیشتر در مسئولان و افزایش مطالبه مردمی جهت رفع نابسامانیها است و قطعاً یکی از بهترین ابزارها در مقابل دشمنان است، همان طور که اتفاقات سال ٨٨ بهانهای شد برای افزایش تحریمها، عدم شرکت در انتخابات هم میتواند بهانهای باشد در دستان سودجویانی که به دنبال جریانات ضد حقوق بشری هستند.
طاهری عنوان کرد: اگر چه رأی دادن اقدامی کوتاه طی یک روز است ولی اثری بلند طی ۴ سال و حتی در آینده کشور دارد چرا که مسیر قانون گذاری میتواند روی فرایند رشد و تحول کشور در طولانی مدت اثر بگذارد، انتخاب فرد اصلح در این زمینه میتواند ترسیم کننده بهبود در آینده کشور باشد.
وی بیان کرد: انتخابات بر پایه فکری، اسلامی و اعتقادی تکیه دارد و برخاسته از یک استدلال منطقی قوی است که بنا بر بیانات رهبر معظم انقلاب انتخابات جز دین و شریعت اسلامی است، اگر آینده کشور را به مردم سالاری و انتخاب عمومی سپرده میشود برآمده از دیدگاه اسلامی است و هر چیزی که ناشی از این حرکت مردم سالاری باشد از دل شریعتی است که همه ما به آن معتقدیم.
این فعال فرهنگی اضافه کرد: دیدگاه معمار کبیر انقلاب طراحی جامعهای بر آمده از دل شریعتی بود و انتخابات را هم با همین دیدگاه مطرح کردند لذا مشارکت در انتخابات هم کاملاً بر آمده از هدفگذاری دینی ما خواهد بود و این مقاله به زندگی سیاسی و اجتماعی ما کاملاً گره خورده است.
وی خاطرنشان کرد: انتخابات و انتخاب صحیح میتواند کمک کند که ریشههای امید در جامعه قدرتمند شود و از طرفی عموم مردم از این طریق میتوانند به مشکلات خود فائق شوند، بی توجهی و نادیده گرفتن مشارکت در حاکمیت یک متضرر دارد و آن خود مردم خواهند بود.
نظر شما