به گزارش خبرنگار مهر در اراک، استاندار مرکزی در این نشست که شامگاه گذشته با حضور مدیر شبکه تلویزیونی خصوصی برون مرزی راه ابریشم برگزار شد با اشاره به اینکه استان مرکزی از توانمندی های متعددی در بخشهای گردشگری، صنایع، دامپروری، کشاورزی و گل و گیاه برخوردار است گفت: اما این استان در زمینه شناساندن این قابلیتها در داخل و خارج مرزها موفق نبوده است.
عبدالله سهرابی افزود: این استان در تقویت صادرات و درآمد ناخالص ملی سهم بسزایی دارد و باید جایگاه خود را برای حضور موثر در رقابتهای جهانی تثبیت کند.
وی تصریح کرد: برای تقویت مراودات استان با کشورهای آسیای میانه، آفریقا، حوزه خلیج فارس و سایر کشورها نیازمند تبلیغات هدفمند و اطلاع رسانی مناسب از قابلیتهای استان است.
مدیر شبکه تلویزیونی خصوصی برون مرزی راه ابریشم در این نشست با تاکید بر اینکه این شبکه با 58کشور جهان در ارتباط است و کار برنامه سازی و خبررسانی در حوزه اقتصاد را برعهده دارد گفت: این شبکه در پی احیای مجدد جاده ابریشم با حفظ و معرفی فرهنگ ایرانی است.
سیدمحمد دیلمی افزود: به دلیل ضعف اطلاع رسانی در بخش اقتصادی طی سالهای اخیر ایران سه بازار مهم منطقه در روسیه، عراق و افغانستان را از دست داده و می طلبد با ظرفیتهایی که در صنایع سبک و سنگین کشور به ویژه در استان مرکزی وجود دارد بستر حضور جهانی اقتصاد و صنعت ایران مهیا شود.
وی اضافه کرد: ساخت یک برنامه 30قسمتی از توانمندی های صنایع سبک و سنگین استان مرکزی در فرصت هفت ماهه امکان معرفی واقعی این منطقه را به جهان فراهم می کند.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان مرکزی با بیان اینکه تجار این استان ارتباطات موثری با سایر کشورها دارند افزود: باید با تبلیغات برون مرزی بستر حمایت واقعی از صادرات استان مرکزی مهیا شود.
سعید گرگبندی اظهار داشت: حمایت رسانه ای از حضور استان مرکزی در نمایشگاههای خارجی و استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی در تقویت قراردادهای فنی برون مرزی و جذب سرمایه گذاران به استان ضروری به نظر می رسد.
شبکه تلویزیونی خصوصی برون مرزی راه ابریشم به سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی در 58کشور جهان پوشش دارد و مجوز رسمی فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است.
در این نشست با حضور استاندار استان مرکزی و مدیرشبکه تلویزیونی خصوصی برون مرزی راه ابریشم یک تفاهم همکاری امضا شد.
نظر شما