۴ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۴۵

«با مهر انتخاب کنید»

فضل الله پورحسین باقری

فضل الله پورحسین باقری

مازندران- «فضل الله پورحسین باقری» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: مازندران
  • حوزه انتخابیه: بابلسر و فریدونکنار
  • شعار انتخاباتی: (حداکثر معیشت _ حق مردم)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

فضل الله پورحسین باقری یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- متولد ۱۳۵۵، اهل روستای باقرتنگه، شغل پدر کشاورزی و مادر مرحومم خانه دار بود. در سال ۱۳۷۶ در رشته شیمی دانشگاه مازندران پذیرفته شدم. پس از سه سال تحصیل در این رشته به دلیل قبولی در آزمون استخدامی بانک ملت تغییر رشته داده و در رشته اقتصاد بازرگانی ادامه تحصیل داده و در سال ۱۳۸۸ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد و در نهایت در سال ۱۳۹۹ در رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد اسلامی موفق به دریافت مدرک دکترای تخصصی گردیدم.

از سال ۱۳۸۹ تاکنون در دانشگاه‌های مختلف از قبیل پیام نور، علمی و کاربردی و غیرانتفاعی سابقه تدریس دارم.

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم نظارت صحیح و درست بر اجرای قوانین و پیگیری مصوبات مجلس

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

در ابتدا خود نماینده بایستی فردی مؤمن متعهد و متخصص بوده تا بتواند نقش نظارتی درست و همچنین در جهت ارائه لایحه و تصویب قوانین تسلط کامل بر قوانین و دستورالعمل‌ها داشته باشد.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

در آیات و روایات ما مترفین مورد مذمت قرار گرفتند چرا که این عمل مسئولین یعنی تجمل گرایی و روحیه ی کاخ نشینی اثرات مخربی بر آرمان‌های انقلاب که انقلاب ما را که امام عزیز انقلاب مستضعفان نامیده‌اند وارد می‌کند و باعث دلسردی آحاد مردم ضعیف جامعه می‌گردد.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

در قرآن کریم، خداوند متعال به پیامبر عظیم شأن امر به مشورت نمودند پس در این موضوع یعنی تعامل قوا در جهت رفع مشکلات و افزایش رفاه جامع شکی نیست.

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

عدم توجه به این موضوع باعث دلسردی و عدم اعتماد مردم به مسئولین و در نهایت ناکارآمدی نظام در حل مشکلات به نظر خواهد رسید که این یک خطر بسیار بزرگ برای هر نظام و حاکمیتی خواهد بود.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

مسئولی که بطن جامعه زندگی کرده باشد و با مشکلات مردم آشنا باشد می‌تواند با طرح مسائل واقعی در جهت رفع مشکل برآید.

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

مسئول بایستی آشنا به شرایط اقتصادی و اجتماعی کلان کشور مطلع باشد.

  • سوالات استانی:

* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟

حمایت کامل از سرمایه گذاران پخش گردشگری و کمک به تکمیل پروژه‌های نیمه کاره از قبیل هتل‌ها,, متل ها و ایجاد زیرساخت‌های مناسب فرهنگی و گردشگری

* برای توسعه و استانداردسازی راه‌های مواصلاتی استان چه برنامه‌ای دارید؟

پیگیری طرح‌های نیمه کاره مثل جاده‌های شوسه و اصلی و مواصلاتی شهرهای ساحلی و ایجاد کمربندی‌ها, با جذب بودجه مناسب

* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری داده‌اند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟

با توجه به اینکه مازندران را قطب کشاورزی اعلام نموده‌اند در اولویت اول با حمایت کامل از کشاورزان و کاهش هزینه‌های تولید آنها با اراِئه خدمات کشاورزی از قبیل دادن سم, کود و سایر نهادهای کشاورزی به صورت دولتی و خرید تضمینی محصولات و فراهم نمودن بستر صادرات کالاها می‌توان رغبت کشاورزان را در جهت تولید حفظ نموده تا دیگر مجبور به فروش زمین‌ها و تغییر کاربری آنها نگردد.

کد خبر 6032559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha