عباس مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: یک هزار و 707هکتار از این اراضی برای طرحهای کشاورزی، 913هکتار برای طرحهای صنعتی و خدمات، یک هزار و 328هکتار برای طرحهای صنعتی و خدماتی و کشاورزی کمیسیون 34 و بقیه در قالب طرح طوبی و ایجاد باغات مثمر اختصاص داده شده اند.
وی تصریح کرد: بر اساس درخواستهای رسیده به منابع طبیعی استان تاپایان امسال واگذاری و تخصیص اراضی با کاربری بخشهای مختلف به پنج هزار هکتار می رسد.
مظفری مهمترین هدف منابع طبیعی در سال جاری را استعداد یابی و توسعه مناطق غیر کاربردی کشاورزی جهت کاهش آسیب به منابع طبیعی دانست و اضافه کرد: رعایت اصول فنی و حفاظتی در اراضی با شیب بیشتر از 15درصد، ارزیابی استعداد مناطق قرق شده با پوشش گیاهی، تعیین کاربری اراضی ملی خارج از مقوله شهری و زمینهای بلا معارض از مهمترین برنامه های این اداره کل در سال جاری است.
وی با انتقاد از همکاری نکردن دستگاهها در حفظ و حراست از منابع طبیعی گفت: همکاری نکردن دستگاهها در بازسازی منابع طبیعی به دلایل مختلف سبب شده است هزینه ها و آسیب های بسیاری بر پیکره منابع طبیعی استان وارد شود که در این راستا باید اقدامات جدی صورت گیرد.
یک میلیون و ۹۰۰هزار هکتار اراضی ملی در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما