منصور شیشه فروش در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعلام آماده باش مدیریت بحران استان اصفهان به دستگاههای امدادی و خدماترسان برای ارائه خدمات امدادی، اجرای طرحهای کاهش خطر و پیشگیری از بروز خسارات با هشدار سطح نارنجی هواشناسی اظهار داشت: براساس اعلام سازمان هواشناسی از روز شنبه ۵ اسفند تا پایان هفته به دلیل استقرار سیستمهای بارشی سرد و قطبی از سمت شمال و نیز جنوب از اواخر روز شنبه تا روز دوشنبه و نیز موج بارشی از روز سهشنبه تا پنجشنبه در تمامی مناطق استان به خصوص مناطق شمالی، شمال غرب، جنوب و مرکز پیشبینی شده است.
وی افزود: از این رو تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات امداد زمستانی و برف روبی در اداره راهداری شهرداریها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر، شرکتهای آزاد راه، اورژانس، شرکتهای گاز، آب و فاضلاب و دهیاران و آمادگی ستاد مدیریت بحران فرمانداریها امری ضروری است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه پیشبینی بارش برف و باران، کاهش دما بین ۵ تا ۱۰ درجه، وزش تندبادهای موقتی، سیلابی شدن مسیلها، کاهش میدان دید و لغزندگی محورها و معابر شهری و روستایی در استان اصفهان پیش بینی شده است، ادامه داد: این پدیده در مناطق کاشان و آران و بیدگل، اردستان، نائین، نطنز، شاهینشهر و میمه، مورچه خورت، برخوار، اصفهان، خوانسار، گلپایگان، سمیرم، دهاقان و محورهای جادهای مرزی بین استان اصفهان و استانهای مرکزی، قم، یزد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و کهکیلویه و بویر احمد مشاهده خواهد شد.
وی با بیان اینکه وزش تندبادهای لحظهای و بارش باران برف، لغزندگی جادههای شهری و روستایی و جریان رواناب و سیلابهای محلی در مناطق شرق و مرکزی پیش بینی شده است، ادامه داد: بر این اساس استقرار تجهیزات برفروبی، آماده بکار بودن ماشین آلات، دپوی نمک و شن در معابر شهری، روستایی و جادهها، راهدارخانهها، پایگاههای امدادی شهری و روستایی الزامی است.
شیشه فروش ادامه داد:.تقویت امکانات امداد سیل و برف روبی و تیمهای عملیاتی هلال احمر در جادهها با تأمین اقلام ضروری و پیش بینی ظرفیتهای اسکان اضطراری برای مسافران ضروری است.
وی با بیان اینکه رعایت اصول ایمنی تردد در محورهای جادهای، تقویت تجهیزات امداد زمستانی و زنجیر چرخ در خوروهای سبک و سنگین با نظارت پلیس راه و راهداری نیز باید مورد توجه باشد، گفت: شهروندان نیز باید از سفرهای غیر ضروری در محورهای جادهای و کوهستانی و برفگیر و سایتهای گردشگری، اجرای طرحهای کاهش خطر ناشی از کولاک و تند بادها با استحکام بخشی به سازههای ناپایدار در برابر تندبادهای موقتی و بارش برف توجه داشته باشد و از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه حفاظت محصولات و سازههای کشاورزی، گلخانهها، واحدهای دام و طیور و شبکههای آب و گاز در برابر سیل و تندباد و بارش برف و حفاظت محصولات کشاورزی و شبکههای آب در برابر یخ زدگی نیز باید در دستور کار باشد، ادامه داد: رعایت اصول ایمنی دراستفاده از وسایل گرمازا و گاز سوز با کنترل ایمنی در نصب و استفاده از بخاریها و اطمینان از باز بودن مسیر خروج دود از مسیر دودکش در اماکن عمومی، کارگاهها، معادن، مساجد، محلهای اقامت و.... و نیز صرفه جویی در مصارف گاز در همه بخشهای مصرف مورد توجه باشد.
وی اضافه کرد: در این زمینه ۴۷۰ تیم امدادی و خدماترسان ثابت و سیار در مناطق در معرض خطر، محورهای جادهای، روستایی و شهری، پایگاهها، راهدارخانهها و… به همراه تجهیزات و ماشین آلات در ۲۰۰ پایگاه ثابت و سیار اورژانس، ۴۴ راهدارخانه، ۴۶ پایگاه امداد جادهای هلال احمرو نیز پاسگاههای پلیس راه و واحدهای خدمات شهری و آتش نشانی ۱۱۴ شهرداری استقرار یافتند.
شیشه فروش ادامه داد: تلفنهای امدادی ۱۴۱ برای اطلاع رسانی از وضعیت راهها ۱۱۲ هلال احمر ۱۱۵ اورژانس ۱۲۵ اتش نشانی شهرداریها ۱۹۴ امداد گاز ۱۲۲ امداد اب و فاضلاب ۱۲۱ امداد برق و ۱۱۰ نیروی انتظامی در جهت پاسخ گویی به امداد خواهان بصورت شبانه روز ارائه خدمت خواهند کرد.
وی تاکید کرد: استقرار همه عوامل امدادی و خدمات رسان در محلهای مأموریت و لغو تمامی مرخصیها تاکید شده است.
نظر شما