- استان: مازندران
- حوزه انتخابیه: ساری و میاندورود
- شعار انتخاباتی: (ایرانِ پیشرفت)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
علی زمان میرآبادی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- رزومه:
- کارشناس کشاورزی.تنش فلزات سنگین در زراعت دانههای روغنی. پوسترهای شخصی شورای تحقیقات، آموزش و ترویج. گواهی انجمن کلینیکهای گیاهپزشکی.
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم پیگیری وظایف اولیه
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
انتخاب و استفاده از نخبگان
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
نماینده مردم هستند و بایستی در حد عموم مردم زندگی کنند
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
مطمئناً مهم هست و باعث پیشرفت امور خواهد شد
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
عدم اعتماد به حکومت و نظام
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
اقدام عملی در شعارها، وظایف، ارتباط مستمر با مردم
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
در نظر گرفتن منافع ملی در تمامی امور
سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
اختصاص ردیف بودجه مشخص / احیا و به روزرسانی امکانات و خدمات گردشگری
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
در برنامههای ملی گنجانده شود
* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
اقتصادی کردن کشاورزی
نظر شما