مصطفی قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: وزیر بهداشت قول داده بود تا پایان امسال تعداد دستگاههای دیالیز به میزان نیاز بیماران تامین شود اما در حال حاضر 500 دستگاه دیالیز در کشور کم داریم.
وی با اشاره به استاندارد دیالیز که سه نوبت در هر هفته است، گفت: در حال حاضر به دلیل کمبود دستگاه، 40 درصد بیماران هفته ای دو نوبت دیالیز می شوند که این مسئله موجب فوت تعدادی از بیماران می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران، به مشکلاتی که در جهت شناسایی بیماران کلیوی وجود دارد اشاره کرد و افزود: در حال حاضر به ازای هر یک میلیون نفر 253 بیمار دیالیزی وجود دارد که پیش بینی می شود این تعداد بالای 500 نفر باشد.
قاسمی در ارتباط با تصمیم سازمان تامین اجتماعی مبنی بر انجام 6 جلسه دیالیز برای صدور دفترچه بیمه ، گفت: هر نوبت دیالیز بین 70 تا 150 هزار تومان هزینه برای بیماران دارد که این اتفاق ناگوار، موجب شده با وجود مشکلات زیادی که بیماران دیالیزی دارند، مجبور به پرداخت این هزینه اضافی شوند.
وی همچنین در خصوص فرانشیز داروها نیز افزود: قبلا این قصه رایگان بود اما در حال حاضر هر ماه بین 50 تا 70 هزار تومان فرانشیز دارویی بیماران است.
رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران، با اعلام این مطلب که مصرف داروی ساندیمون تولید داخل عوارضی برای برخی بیماران دیالیزی دارد، گفت: وزارت بهداشت گفته است بیماران برای مصرف نوع خارجی آن باید خودشان پولش را بپردازند، در صورتی که قبلا ساندیمون خارجی رایگان توزیع می شد.
نظر شما