- استان: سیستان و بلوچستان
- حوزه انتخابیه: ایرانشهر، دلگان، بمپور، سرباز، فنوج و بخشهای بنت، لاشار، اهوران
- شعار انتخاباتی: مردی از جنس مردم، انتخابی بر اساس شایسته سالاری
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
مهرداد آبادیان یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر روزمه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
- رزومه:
- مردی از جنس مردم
- سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم نگاه کلی به مشکلات جامعه
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
باید از ایجاد فساد و رانت جلوگیری کند، باید از تصویب و اجرای قوانینی که فقط به نفع افراد پولدار جامعه است جلوگیری شود
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
چون با این کار اعتماد مردم نسبت به نمایندگان کم میشود
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
این همکاری باعث پیشرفت کشور میشود اما نباید این همکاری یکطرفه و فقط به نفع دولت باشد بلکه باید دوطرفه باشد
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
باعث میشود اعتماد مردم نسبت به نمایندگان از بین میرود
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
باید شعارهایی که میدهد واقع بینانه و قابل اجرا باشد و بتواند به تعهداتش عمل کند و از تجمل گرایی دوری کند
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
افزایش فعالیتهایی که برای منافع کل جامعه است
- سوالات استانی:
*برنامه شما برای کاهش فاصله شاخصهای توسعه استان با سطح ملی چیست؟
این امر ملزم به اجرای برنامههای بلند مدت میباشد.با استفاده از ایجاد فضای خوب همدلی و هماهنگی میان مدیران استان و کشور و سیاستهای کلان دولت برای توسعه استان، فرصت خوبی برای خیز استان و کاهش فاصله برخورداریها نسبت به میانگین کشوری میباشد
*تدبیر شما برای توسعه بازارچههای مرزی در استان سیستان و بلوچستان چیست؟
باید محدودیتهای سلیقهای که در بازارچههای استان موجود است برداشته شود و میتوان از نعمت مرزها برای ایجاد اشتغال و رونق شهرهای مرزنشین استفاده نمود. بازارچههای مرزی را میتوان در راستای گسترش همکاریهای منطقهای تلقی کرده و به عنوان بخشی از یک راه حل اقتصادی برای کاهش بحرانهای منطقهای ایجاد کننده ثبات در منطقه مرزی و گسترش فعالیتهای تولیدی و تجاری محسوب کرد. در مرزهای اکثر کشورهای در حال توسعه سطح قابل توجهی از نیاز مردم مرز نشین از طریق مبادلات مرزی انجام میشود از این رو برنامهای کردن چنین مبادلات و جریانهایی در نوع خود توسعه همکاریهای متقابل اقتصادی گسترش بازارهای محلی ایجاد صلح و ثبات در مناطق مرزنشین و بالاخره بهبود امنیت در این مناطق و بهبود زیرساختها و خدمات مورد نیاز را به همراه میآورد.
*سیستان و بلوچستان یکی از خشکترین استانهای کشور است. علاوه بر این، بیش از ۳۰۰ روستای استان فاقد شبکه آبرسانی هستند. برای حل این معضل چه برنامهای دارید؟
با رایزنیها و مجاب نمودن دولت از طریق مصوب نمودن ردیف بودجه برای حل مشکل روستاهای فاقد شبکه آبرسانی مشکل کمبود آب روستاها برطرف خواهد شد. همچنین با مدیریت آبهای سطحی میتوان بیشترین بهره را از آب باران برد. از جمله فعالیتها جهت مقابله با بحران آب میتوان به حفر چاهکها و حوضچههای ذخیره آب، احداث گلخانه، تغییر سیستم آبیاری، احیا و بازسازی قنوات، استفاده و تجهیز مکانیزاسیون، برق رسانی، احداث استخرهای دو منظوره، ایجاد استخرهای خاکی و بتونی، احداث بادشکنهای زنده و غیر زنده، شناسایی و معرفی گیاهان سازگار و مقاوم به شرایط خشکسالی، آموزش کشاورزان و نیروهای متخصص بومی، توزیع رایگان انواع نهال درختان میوه، تولید آزمایشی انواع گل، سبزی، قارچ، نهال و گیاهان دارویی و ترویج و معرفی آنها به کشاورزان و تولیدکنندگان اشاره کرد. برای آبرسانی به روستاهای فاقد شبکه آبرسانی باید دولت بودجه مناسب اختصاص دهد
نظر شما