به گزارش خبرگزاری مهر، علی سرخوش با اشاره به اینکه وسعت بالای اراضی زراعی و دارا بودن اراضی منابع ملی وسیع، از نقاط قوت صنعت دامپروری در کبودراهنگ است اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در شهرستان فعالیت میکنند به نحوی که معیشت اکثر خانوادهها کشاورزی و دامداری است.
وی با بیان اینکه اکثر بهرهبرداران بخش کشاورزی در کنار زراعت و باغداری، دامپروری را به عنوان یک فعالیت اقتصادی، معیشتی و مکمل دیگر بخشهای کشاورزی در برنامه دارند افزود: تعداد واحدهای دامداری سنتی دارای مجوز در شهرستان ۳ هزار و ۸۴۵ واحد در سه بخش مرکزی، گل تپه و شیرین سو است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ با اشاره به جمعیت دامی شهرستان خاطرنشان کرد: بالغ بر ۲۲۰ هزار رأس دام سبک و بیش از ۲۲ هزار رأس دام سنگین جمعیت دامی شهرستان است که به ترتیب ۱۵ درصد از دام سبک و ۱۰ درصد از دام سنگین استان را شامل میشود.
وی در ادامه یادآور شد: اکثر واحدهای دامداری شهرستان به صورت سنتی تولید و عرضه فرآوردههای دامی و پروتئینی را در برنامه دارند.
سرخوش تاکید کرد: ۶۰ واحد گاوداری صنعتی با بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ واحد دام سنگین و ۲۶ واحد صنعتی برهپرواری و گوسفند داشتی با بیش از ۵ هزار رأس دام سبک در شهرستان تولید صنعتی انجام میدهند.
وی با تاکید بر اینکه طی سه سال گذشته بیش از یکصد واحد دامداری صنعتی مجوز پروانه تأسیس و تغییر کاربری دریافت کردهاند اضافه کرد: این تعداد واحد در مرحله ساخت و ساز و معرفی به بانک به منظور اخذ تسهیلات هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ در پایان تصریح کرد: به دلیل افزایش هزینههای احداث و کمبود اعتبارات و تسهیلات بانکی، در راستای رونق بخشیدن به صنعت دامداری، اختصاص اعتبارات ویژه بخش کشاورزی و دامداری به این شهرستان ضروری است.
نظر شما