۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۲۳:۴۱

با حضور مسوولان و رسانه‌های استان انجام شد؛

درخشش خبرگزاری مهر کردستان در جشنواره «رسانه و منابع طبیعی»

درخشش خبرگزاری مهر کردستان در جشنواره «رسانه و منابع طبیعی»

سنندج_ خبرگزاری مهر کردستان در اختتامیه جشنواره «رسانه و منابع طبیعی» که با حضور جمعی از مسوولان و اصحاب رسانه این استان برگزار شد، درخشید.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین جشنواره «رسانه و منابع طبیعی» شامگاه سه شنبه با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

در این جشنواره خبرگزاری مهر در بخش گزارش مکتوب برای اثر «درخشش طبیعت غرب زاگرس» رتبه سوم را کرد.

در بخش گزارش خبری، سروه احمدی از صدا و سیما رتبه اول، دلنیا محمدی رتبه دوم و فرزاد مرادی از صدا و سیما رتبه سوم را کسب کرد.

در بخش گزارش موضوعی میترا محمدی از صدا و سیما رتبه اول و بهنام محمدی رتبه دوم را بدست آورد.

در بخش مستند خبری بهنام امیری و مهدی آزادی از سایت خبری پژواک رتبه اول و دوم را کسب کردند.

در بخش گفتگو محور محدثه جعفری رتبه دوم ابن بخش را کسب کرد.

در بخش فیلم کوتاه هومن فتاحی و شهرام پیک به ترتیب رتبه اول و دوم را کسب کرد.

در بخش پادکست سامان فوادی و ندا سودمند رتبه اول و شایسته مردانی و شاهو شکیبایی مشترکا دوم شدند.

در بخش ویدئو کست، سایت پژواک کردستان اول و مسعود باتمانی رتبه دوم را کسب کردند و سارا الله‌ویسی شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش گزارش مکتوب، کلثوم مؤمنی از ایرنا اول شد، فرانک کیانپور و سروش حبیبی راد از کردپرس مشترکا رتبه دوم را کسب کردند و رتبه سوم نیز به عدالت ناصری از خبرگزاری مهر و ویدا باغبانی از خبرگزاری ایمنا رسید.

در بخش مصاحبه کلثوم مؤمنی از ایرنا، هیوا محمدپور از بارانی نیوز و نشمین نوشادی از خبر آنلاین به ترتیب رتبه‌های اپل تا سوم را کسب کردند.

در بخش خبر خبرگزاری ایرنا رتبه اول را کسب کرد، خبر کردستان دوم شد و خبرآنلاین رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش یادداشت خبرگزاری ایمنا رتبه اول و دریا ویسی از پایگاه خبری عدالت خبر و هیوا محمدپور از بارانی نیوز رتبه سوم را مشترکا کسب کردند و کسی در این بخش حائز رتبه دوم نشد.

در بخش مقاله علی سلاجقه، علیرضا مقدم نیا و آیران صلوانی حائژ رتبه شدند.

در بخش شعر سهیلا فریدونی شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش عکس مصلح پیرخضرانیان از ایرنا، بختیار صمدی از فارس و الهام امی از ایمنا مشترکا رتبه اول و فردین صیدی در بخش تک عکس رتبه دوم را کسب کرد.

در بخش فیلم و انیمیشن مهرداد مسیبی رتبه دوم را از آن خود کرد.

در بخش همکار خبرنگار نظام حسینی از سنندج، کیوان گلینی از کامیاران و معین گلمحمدی از سنندج رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش رسانه برتر صدا و سیما با ۳۵ اثر ارسالی به جشنواره، خبرگزاری ایرنا با ۱۰ اثر و خبرگزاری فارس با ارسال ۹ اثر رتبه‌های اول تا سوم را به ترتیب کسب کردند.

در بخش شهروند خبرنگار سیروان خون سیاوشان رتبه اول را بدست آورد.

در بخش پیشکسوتان عرفان خادم، سلیمان الله مرادی، توفیق مشیرپناهی و توفیق رفیعی تجلیل شدند.

در بخش داوران نیز از شیروان یاری، مصطفی مخدومی، مسعود احمدی و منصور اولی حائز رتبه برتر شدند.

نقش رسانه‌ها در فرهنگسازی از منابع طبیعی مهم است

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان در این مراسم نقش رسانه‌ها در فرهنگسازی صیانت از مواهب و منابع طبیعی را مهم خواند و اظهار کرد: ۶۲ درصد از مساحت ۲۹ هزار کیلومتر مربعی کردستان را منابع طبیعی (جنگل و مرتع) تشکیل می‌دهد که سرمایه ارزشمند و ظرفیتی بی بدیل به شمار می‌رود.

عبدالله رشیدی‌پور افزود: رسانه‌ها در نحوه استفاده از این منابع خدادادی، مسؤولیت سنگینی بر عهده دارند و بیشترین مانع و مشکل در این حوزه، فرهنگسازی صحیح است که باید رسانه‌ها در این زمینه گام بردارند.

وی نقش رسانه‌ها در توقف شکار حیوانات استان را مؤثر برشمرد و گفت: امروز نیز در حوزه‌های ضروری نظیر صیانت از منابع طبیعی، جلوگیری از تخریب و تصرف و مصرف انرژی نیازمند ورود فعال رسانه‌ها هستیم.

رشیدی‌پور همچنین بر لزوم بومی‌سازی دستورالعمل‌های این حوزه بر اساس فرهنگ و دیدگاه مردم هر منطقه تاکید کرد و گفت: تیم دولت سیزدهم در کردستان بدون توجه به حاشیه‌ها در بخش‌های مختلف وارد عمل شده و بدون شعارگرایی کارکردهای مؤثری در این بخش به ویژه آبخیزداری داشته است.

رسانه‌ها در صیانت از منابع طبیعی نقش دارند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز در این مراسم اظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند نقش بسیار مهمی در بیان واقعیت‌های محیط زیست، ضرورت صیانت از منابع طبیعی و نگهداری اکوسیستم در راستای تعادل زیست محیطی داشته باشند.

اکبر محمدی تصریح کرد: شاه بیت توسعه پایدار منابع طبیعی بوده و لازم است سیاست‌گذاری منسجم برای حفاظت از عرصه‌های طبیعی وجود داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: بستر برنامه‌ریزی های کلان استان باید براساس حفاظت از منابع طبیعی و زیستی از جمله مراتع و جنگل‌ها باشد و به بهره‌برداری بهینه از طبیعت با حفظ اکولوژیک توجه شود.

محمدی، منابع طبیعی را بستر حیات و شکل گیری تمدن‌ها دانست و عنوان کرد: امروز نقش منابع و عرصه‌های طبیعی قابل انکار نیست و در کشورهای که مجهز به فناوری‌های روز نیستند، این مهم بیشتر نمود دارد.

ارسال ۱۸۴ اثر به جشنواره منابع طبیعی و رسانه

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان نیز با اشاره به ارسال ۱۸۴ اثر به دبیرخانه سومین جشنواره منابع طبیعی و رسانه استان اعلام کرد: هیأت داوران این جشنواره از اصحاب رسانه هستند که آثار را داوری و نفرات برتر را تعیین کردند.

بهزاد شریفی‌پور با بیان اینکه منابع طبیعی به عنوان ثروت ملی در تولید اکسیژن و ترسیب کربن نقش بی‌بدیلی دارد، افزود: خدمت به خلق و کمک به چرخه طبیعت وظیفه ماست، چراکه وامدار طبیعت هستیم.

وی افزود: ۱۳۵ میلیون هکتار منابع تجدیدپذیر در کشور داریم که ۸۲ درصد از پهنه ایران را تشکیل می‌دهد و از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتار استان کردستان، بیش از ۳۷۴ هزار هکتار (۶۲ درصد) آن را جنگل و ۴۸ درصد را مراتع تشکیل داده است که شامل بیش از هزار گونه گیاهی با خواص دارویی، صنعتی و علوفه‌ای است.

کد خبر 6047535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha