به گزارش خبرنگار مهر، قائم مقام سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این مراسم کار فرهنگی را مقولهای پیچیده و سخت عنوان کرد و گفت: "در سالهای اخیر فعالیتهای خوبی در زمینه فرهنگ صورت گرفته که برگزاری جشنوارهها از این جمله است، اما نکته مغفول مانده برآیند این فعالیتهاست که فقدان نقشه فرهنگی یکی از دلایل نقص این حوزه است."
مجید سرسنگی افزود: "امسال برای همین طرح جامع فرهنگی هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تهیه شد و به تصویب شهردار تهران دکتر قالیباف رسید و از سال آینده بر اساس این طرح حرکت میکنیم که تحولی خوب در فضای فرهنگی سازمان در کلانشهر تهران اتفاق میافتد. این برنامه با نگاه محلهمحوری اجرا خواهد شد تا فرهنگ را در محلات تسری دهیم."
منوچهر معتبر دبیر جشنواره طراحی معاصر ایران در ادامه مراسم گفت: "نمایشگاه و جشنواره پیش رو نتیجه همکاری رضا عابدینی، احمد امین نظر، احمدرضا دالوند و بسیاری از دوستان دیگر است. ما بر اساس تجربیات سال ها این آثار را قضاوت و سعی کردیم قضاوتمان عادلانه باشد."
وی در پایان صحبتهایش خواستار تداوم این جشنواره در سالهای بعد شد تا برای طراحی نیرویی تازه در میان هنرهای تجسمی باشد. در ادامه نیز حسن فرهنگی، دبیر اجرایی جشنواره طراحی سندوزی درباره تغییر مسئولان سازمان فرهنگی هنری و تاثیر آن بر برگزاری جشنواره طراحی صحبت کرد.
در ادامه مراسم نیز با قرائت بیانیه هیئت داوران 14 نفر برگزیده از میان 2400 اثر رسیده به دبیرخانه معرفی و تقدیر شدند. از میان 14 نفر برگزیده شش نفر به نام های سمانه کربلایی، شهروز صدر فرزانه، علی خوشکام، مریم کریمیان، هیرش شیبا و آزاده خواجه نصیری لوح تقدیر و ربع سکه بهار آزادی دریافت کردند.
آثاره عکاشه، بابک امجد، الهه حیدری، فریدالدین ملایی، کیانا غیاثی، سارا عباسیان، سیدامین باقری و شیما اسفندیاری نیز به عنوان نفرات ممتاز این جشنواره معرفی و علاوه بر تقدیرنامه، یک میلیون تومان جایزه به آنها اهدا شد. رونمایی کتاب "خطوط کتیبههای فردا" دیگر بخش این مراسم بود که قرار است این کتاب در موزه امام علی (ع) نگهداری شود.
نظر شما