۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

مازندران مرز جوجه ریزی را رد کرد/اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها

مازندران مرز جوجه ریزی را رد کرد/اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها

ساری- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: سال قبل مرز جوجه ریزی را در استان رد کردیم و بالاترین میزان طی دو ماه قبل انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی صبح جمعه در حاشیه ستاد خدمات سفرهای نوروزی استان ادامه داد: مرز جوجه ریزی را در استان رد کردیم و در همه ادوار گذشته بالاترین میزان جوجه ریزی در دو ماه متوالی را انجام دادیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه از اتحادیه و تشکل‌های صنعت طیور تشکر می‌کنم که هم مرغ داخل استان و هم مرغ پایتخت را تأمین کردند، افزود: در مدیریت بازار موفق عمل کردیم و هم بازار شب یلدا، ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان بازار آرام بود و همه اقلام اساسی تأمین و توزیع شد.

مؤمنی اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها را از موفقیت‌های سازمان جهاد کشاورزی مازندران در سال ۱۴۰۲ برشمرد که سطوح بسیاری از دیمزارهای استان را تحت پوشش قرار داد.

وی در ادامه به توسعه صادرات محصولات کشاورزی به عنوان یکی دیگر از موفقیت‌های سازمان جهاد کشاورزی مازندران اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۲، ۱۰ برابر سال گذشته صادرات محصولات کشاورزی انجام و ۱۱۷ هزار تن انواع محصولات باغی از مبدا مازندران به خارج کشور صادر شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه حمایت‌های رفاهی و انگیزشی خوبی در سال ۱۴۰۲ برای همکاران سازمان جهاد کشاورزی مازندران انجام شد و رتبه سوم کشور را کسب کردیم، اظهار کرد: از همه مدیران می‌خواهم توجه ویژه ای به همکاران مراکز که در صف مقدم تولید فعالیت دارند داشته باشند.

ساماندهی بازار برنج و مرکبات

این مسؤول گفت: بازار برنج و مرکبات استان در سال جدید باید ساماندهی شود و از هم اکنون برنامه ریزی و بسترسازی برای نظام پایدار بازار انجام شود.

مؤمنی با اشاره به اینکه اقلام اساسی در استان در تمام سال باید فراهم باشد و مختص ایام پایانی سال و مناسبت‌های خاص نباشد، ادامه داد: اقلام اساسی باید در اختیار همه اقشار جامعه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: توجه به اسناد بالادستی، مطالبات مقام معظم رهبری، وزیر جهاد کشاورزی و استاندار مازندران در همه برنامه ریزی ها مدنظر قرار گیرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه از اعتبارات عمرانی حوزه کشاورزی استان راضی نیستم و در سال جدید باید شاهد رشد اعتبارات این بخش باشیم، ادامه داد: اولین پایلوت طرح زیرساخت اراضی کشاورزی کشور در مازندران در حال اجراست و این پروژه باید به صورت کامل اجرا شود.

مؤمنی خاطرنشان کرد: توسعه ارتباط با تشکل‌ها، انجمن کشاورزان پیشرو، اتاق اصناف، جلسات شورای سیاست گذاری، شورای هماهنگی، شورای کشاورزی و شورای معاونین در سال ۱۴۰۳ با نظم و برنامه ریزی لازم برگزار شود.

وی اظهار کرد: ۱۶ برنامه محوری چراغ راه همه برنامه‌های سازمان قرار گیرد و میزان پیشرفت فیزیکی اجرای این طرح‌ها ارزیابی و اعلام شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر محرومیت زدایی در مناطق بالادست، استعدادسنجی و استعدادیابی کارکنان، تهیه مسکن همکاران، اجرای برنامه‌های فرهنگی، حفظ کاربری و پایش اراضی و مدیریت الگوی کشت تاکید کرد.

کد خبر 6060168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha