۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸

معاون استاندار کرمانشاه تأکید کرد؛

ظرفیت قرآنی کرمانشاه نیازمند برنامه منجسم

ظرفیت قرآنی کرمانشاه نیازمند برنامه منجسم

کرمانشاه- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه ظرفیت قرآنی این استان را نیازمند برنامه منجسم دانست و گفت: نمایشگاه قرآن و عترت امسال در کرمانشاه را محتوا محور دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شعبانی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت که در سالن شهید سلیمانی استانداری که با حضور دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: نمایشگاه قرآن و عترت از روز ۱۵ فروردین ماه تا بیستم همین ماه در کرمانشاه برپا خواهد شد و بنا بر اهمیت این نمایشگاه به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین فرصت‌های استان در حوزه قرآنی باید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه برپایی نمایشگاه قرآنی در راستای بروز و ظهور دینی و نیز یک تجمع مذهبی حرکت می‌کند، افزود: با وجود اینکه این نمایشگاه در سال گذشته برای نخستین برای در استان کرمانشاه برپا شد بسیار اثر بخش عمل کرد اما برای برگزاری هرچه بهتر آن با بررسی کم و کاستی‌های آن باید به رفع نقاط ضعف و نواقص پرداخته شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه به مردمی نمایشگاه قرآنی اشاره و تصریح کرد: در برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در استان کرمانشاه محور اصلی حضور مردم بوده و به همین منظور به دنبال این هستیم که بخش قرآنی مردمی پررنگ‌تر از سال قبل دنبال شود.

شعبانی با تاکید بر ارائه کتاب‌ها و پژوهش‌های قرآنی در نمایشگاه قرآن امسال، بیان کرد: حضور سمن‌های قرآنی و دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم قرآنی با به کار گیری اساتید و پژوهشگران الزامات این نمایشگاه بوده و باید میدان‌داری این نمایشگاه با اتکا به بار علمی و پژوهشی توسط قشر پژوهشگر و متخصص انجام گیرد.

وی ادامه داد: اگر چه کرمانشاه برای دومین سال برپایی نمایشگاه قرآن و عترت را دنبال می‌کند اما با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان کرمانشاه باید کار فرهنگی را در این حوزه به گونه‌ای پیش برد که توانایی و ظرفیت‌های عرصه قرآنی را به رخ بکشیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه گفت: بزرگترین حسن نمایشگاه قرآن و عترت در استان کرمانشاه این است که مردم دریابند کرمانشاه فضای قرآنی و معنوی مناسبی دارد و با برگزاری منسجم برنامه‌ها باید کاری کنیم این فضا به خوبی برای مردم ملموس و نمایان شود.

شعبانی تمرکز بر تولید محتوا را از الزامات نمایشگاه قرآنی امسال دانست و تاکید کرد: نمایشگاه سال گذشته تجربه و خاطره خوبی را رقم زد اما تقویت این فضا و جلب توجه مخاطب در مسیر درست نیازمند تولید محتوای مناسب خواهیم داشت.

وی اذعان داشت: با توجه به برنامه‌های ارائه شده از سوی هریک از دستگاه‌ها به منظور دریافت بازخورد مثبت و تأثیر گذاری بر جامعه هدف خود نیازمند برپایی یک استیج ثابت با برنامه‌های مدون در محل برگزاری نمایشگاه خواهیم بود و با توجه به اینکه تلاوت و تفسیر قرآن کریم یکی از محوری‌ترین برنامه‌های این نمایشگاه است می‌توان در بازه زمانی مشخص شده در این جایگاه به طور ویژه به آن پرداخت.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه موقعیت حساس و اثر گذار نمایشگاه قرآنی را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: با توجه به اینکه یکی از جامعه‌های هدف در این نمایشگاه دانش‌آموزان هستند محتوا و بر پایه غرفه‌ها برای این قشر از جامعه اید به گونه‌ای باشد که نهایت اثرگذاری خود را نشان دهد چرا که شاید این تنها مکان و فضایی باشد که دانش آموز در آن به عنوان محافل قرآنی حضور پیدا می‌کند.

شعبانی یادآوری کرد: یکی از ابعاد بسیار مهم نمایشگاه قرآن و عترت در استان کرمانشاه توجه به مفاخر قرآنی است که باید در قالب یک فضای نمایشگاهی علاوه بر برگزاری کرسی‌های تلاوت به طور روزانه باید از آنها استفاده کرد و معرفی و تجلیل از آنها در این نمایشگاه انجام گیرد که مردم با این چهره‌ها بیشتر آشنا شوند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه غرفه‌های نمایشگاه قرآن و عترت نباید تنها به مباحث حاشیه‌ای و ظاهری خلاصه و محدود شود، متذکر شد: غرفه‌های مد و لباس و با عنوان معرفی پوشش درست و سایر محصولات قرآنی از موضوعات حاشیه‌ای نمایشگاه هستند و پیش از آنها باید آیتم‌های قرآنی با محتوا را مورد توجه قرار داد و در مقابل بر غرفه حوزه کودک و نوجوان به دلیل مراجعه چشم گیر آنها با محتوای با نشاط قرآنی تمرکز ویژه صورت گیرد.

کد خبر 6063710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha