۹ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۵۸

جنایات اسرائیل در غزه و اثبات حقانیت تشکیل جبهه مقاومت در منطقه

جنایات اسرائیل در غزه و اثبات حقانیت تشکیل جبهه مقاومت در منطقه

تشکیل جبهه مقاومت در منطقه مقابل جنایات سیستماتیک و پاکسازی قومی اسرائیل علیه مردم فلسطین، به عنوان اقدامی متقابل اجباری و ضروری است.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: تشکیل جبهه مقاومت جهانی (در سطوح سیاسی، دیپلماتیک و جنبش مردمی) به عنوان یک اقدام متقابل اجباری و ضروری در برابر جنایات سیستماتیک و پاکسازی قومی اسرائیل علیه مردم فلسطین به نظر می‌رسد لازم و ضروی باشد. این یک ایده نظری نیست، بلکه از نیاز فوری به حمایت از قوانین بین‌المللی و استانداردهای حقوق بشر ناشی می‌شود. چنین اتحادی می‌تواند به عنوان یک کاتالیزور برای همبستگی جهانی در برابر اقدامات یکجانبه ای که صلح و امنیت جهانی را به خطر می‌اندازد، عمل کند.

جنایات رژیم صهیونیستی، این رژیم را در زمره گروه‌های تروریستی بزرگ و سازمان‌یافته قرار می‌دهد که تهدیدهای بزرگی برای صلح جهانی و آینده نسل بشر و زندگی طبیعی برای کودکان به وجود می‌آورند. تشبیه صهیونیسم و اسرائیل به عنوان یک سرطان بدخیم، تهدید وجودی این ایدئولوژی را نه تنها در سطح منطقه، بلکه در مقیاس جهانی نشان می‌دهد. فراخوان مردم جهان برای پاسخ به "رژیم اشغالگر و دروغین اسرائیل" که مانند غدد سرطانی است، فراخوانی برای همبستگی بین‌المللی و اقدامی مشابه مداخله پزشکی علیه یک تومور بدخیم یا بیماری اپیدمیک و پاندمیک ویروسی است.

گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در اراضی فلسطینی، فرانچسکا آلبانیز، با عنوان «آناتومی نسل‌کشی»، ارزیابی انتقادی و مبتنی بر شواهد از وضعیت کنونی غزه و ناتوانی جامعه بین‌الملل در متوقف کردن این موارد ارائه می‌کند. یافته‌های آلبانیز نشان می‌دهد جنایات اسرائیل در غزه را می‌توان به عنوان نسل‌کشی تعبیر کرد. این گزارش ماهیت سه جانبه اقدامات نسل کشی را تحلیل می‌کند که شامل کشتن گروهی مردم، آسیب جدی به تمامیت جسمی یا روحی آنها و تحمیل عمدی شرایط برای تخریب جسمی و روحی یک گروه می‌شود.

جنگ جاری در غزه، که با تلفات عظیم و بی سابقه همراه است، گواهی واضح بر نیاز فوری به یک رویکرد بین‌المللی اصلاح‌شده برای حل مناقشه و کمک‌های بشردوستانه است. جنایات اسرائیل که جان بیش از ۳۲۰۰۰ نفر را گرفته که بیشتر آنها کودک و زن بودند و حدود ۷۵۰۰۰ نفر مجروح شدند، بر ضرورت‌های فوری بشردوستانه و اخلاقی جامعه جهانی تأکید می‌کند.

در پرتو این ملاحظات، ترتیبات ژئوپلیتیکی و نهادی کنونی نیازمند یک ارزیابی مجدد عمیق و فوری است. نگاه به آینده باید شامل بررسی انتقادی از نقش‌ها و مسئولیت‌های بازیگران کلیدی جهانی، احیای استانداردهای حقوقی و اخلاقی بین المللی، و تعهد مجدد به صلح، امنیت و کرامت انسانی در سطح جهانی باشد.

محمد علی صنوبری؛ مدیر مرکز مطالعات استراتژیک و آینده پژوهی نگاه نو

کد خبر 6064055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • RO ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۰
      0 0
      تمام دنیا باید بر علیه جنایتکاران عالم، قیام کنند جنایتکارانی که حتی به زنان باردار و کودکان شیر خوار هم رحم نکردند چقدر، خانه ی عنکبوت سست است که از ترس جبهه ی مقاومت، زنان و کودکان بی پناه را قربانی می کنند مرگ بر اسرائیل، مرگ بر امریکا ، مرگ بر انگلیس و تمام حمایتگرانشان