به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی رحمتی پنجشنبه در دیدار با اعضای نهضت اجتماعی جوانان استان فارس ابتدا پس از معرفی گروه رسانهای مهر بیان کرد: یکی از رسالتها و رویکردهای گروه رسانهای مهر معرفی کنشگران فرهنگی و اجتماعی و به فعلیت رساندن ظرفیتهای مردمی و حلقههای میانی از طریق ظرفیتها و رسانههای در اختیار این مجموعه است.
مدیرعامل گروه رسانهای مهر خاطرنشان کرد: در خبرگزاری مهر بنا داریم با الگونمایی صحیح، فضا و محفلی برای روایت الگوهای موفق حلقههای میانی و گروههای فعال و کنشگران مردمی در موضوعات، محورها و عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی مهیا کنیم.
وی افزود: در این رویکرد علاوه بر کنشگری در پی انتقال دانش و تجربه الگوها به دیگر ظرفیتهای مردمی هستیم یا به عبارتی به دنبال تجربهنگاری و انتقال تجارب با هدف به میدان آوردن ظرفیتهای مردمی هستیم تا با تکثیر این الگوها به حل مساله برسیم که این توجه به مردم و حلقههای میانی مورد تاکید امام راحل و رهبر معظم انقلاب بوده و در شعار امسال نیز متبلور است.
مدیرعامل خبرگزاری مهر با بیان اینکه ما در حوزه کنشگری علاوه بر کنش و عمل نیازمند تحلیل و ایده و پرداختن به مبانی نظری نیز هستیم گفت: در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی با کمبود تحلیلگر و نویسنده شاخص برای ارائه مبانی نظری مواجه هستیم که بتواند در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی بنویسد یا به تبیین مسائل فرهنگی مثل حجاب و عفاف بپردازد و بر آگاهی جامعه بیفزاید و در این زمینه نیز باید به سمت شناسایی تحلیلگران، نویسندگان و افراد صاحب فکر و ارائه دیدگاههای آنان به جامعه هدف برویم.
در ادامه این نشست مسؤول نهضت اجتماعی جوانان استان فارس گفت: این تشکل در ۳۸ شهرستان رابط دارد و اساس تشکیل و فعالیت آن تأکیدات امام راحل مبنی بر تأثیر حضور و نقش مردم و همچنین بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور مردم و حلقههای میانی و مردمیسازی امور در بیانیه گام دوم انقلاب بود.
شمشاد محبی گفت: ارتباطگیری با افراد خیر و کارآفرین جهت کمک به مردم در گام اول و جبههسازی در گام دوم موردنظر ما بود و سپس به تکثیر این حرکت در نقاط مختلف پرداختیم.
محبی افزود: شبکهسازی با هدف شناسایی ظرفیتهای شهرستانهای مختلف در موضوعاتی مثل خیریهها، صندوقهای قرضالحسنه، حمایت از دامداران و کشاورزان، حمایت از کسب و کارهای خرد و خانگی، کاهش آسیبهای فردی و اجتماعی از جمله طلاق، خودکشی، اعتیاد و …، ارائه خدمات اجتماعی، عمرانی، نهضت محیط زیست، درختکاری، مبارزه با آفات و ترویج فرهنگ طبیعت پاک از دیگر گامهایی است که در این مسیر برداشتهایم.
وی گفت: فعالیت اعضا بر چند محور شناخت صحنه، داشتن جهتگیری مشخص به سمت تمدن اسلامی، امید آفرینی و جهاد تبیین بنا شده و تاکنون اقدامات زیادی نیز انجام دادهایم که نیاز به انعکاس و معرفی دارد.
در ادامه جلسه دیگر اعضا از جمله بهروز صادقی مسؤول نهضت اجتماعی جوانان عشایر استان فارس، حمیدرضا مکارمنیا مسؤول شاخه فیروزآباد این نهضت، هدایتیزاده از فیروزآباد، امیرحسین پورعلی، فروزان از بختگان، موسوی از اقلید، نصیری از آباده، اللهیاری از سپیدان، سید محسن انصاری از بیضا نیز به بیان الگوهای خود در حوزههای مختلف پرداختند و در کنار انعکاس مشکلات پیش رو، راهکارها و الگوهایی ارائه دادند.
نظر شما