عبدالکریم پاک نیا مدیر نشر فرهنگ اهل بیت در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: ناشران کتب مذهبی به تبلیغ کتابهایشان در رسانه ها علاقه مندند اما به دلیل هزینه بالای آن قادر به انجام این کار نیستند. ما در گردهمایی های غیررسمی مرتب بر این مسئله تاکید می کنیم.
پاک نیا تصریح کرد: متاسفانه رسانه ها فکر می کنند کتاب هم مثل سایر کالاها درآمد زاست، در حالی که ناشران مذهبی تنها به خاطر اعتقاداتشان کار می کنند.
وی ادامه داد: ما از طریق اینترنت تبلیغاتی را انجام داده ایم اما اگر در برنامه های مناسبتی صداوسیما، مثلا در مسابقاتی که با موضوعات دینی برگزار می شود برای معرفی کتابهای مذهبی هماهنگی هایی با ناشران صورت بگیرد شاید بخشی از مسئله تبلیغ و معرفی کتاب حل شود.
این ناشر بر لزوم افزایش معلومات و آگاهیهای مذهبی جامعه در کنار برگزاری مراسمهای مذهبی نظیر مولودیها و عزاداریها، تاکید کرد و گفت: ایمان و باورهای جامعه در سطوح مختلف با خواندن این نوع کتابها تثبیت می شود. یعنی برای افزایش آگاهی نیاز مطالعه وجود دارد؛ ضمن آنکه کتب مذهبی قابلیت فرهنگ سازی بالایی دارند.
پاک نیا در ادامه ضمن گلایه از قطع یارانه کاغذ خاطرنشان کرد: با قطع کاغذ یارانه ای و نیز افزایش قیمت کاغذ خریداری شده و گرانی کتاب، تمایل به خرید کتاب و در نتیجه مطالعه در میان مردم کاهش پیدا کرده است.
مدیر نشر فرهنگ اهل بیت(ع) تصریح کرد: کمک به ناشران کتب مذهبی تنها در حد حرف است و ما در عمل چنین چیزی را احساس نمی کنیم. متاسفانه کمکها به ناشران خاص و کتابهای خاص تعلق می گیرد.
نظر شما