بررسی واکنشهای هورمونی افراد نسبت به مشاهده مرد سوار بر تک چرخه!

بررسی واکنشهای هورمونی افراد نسبت به مشاهده مرد سوار بر تک چرخه!

یک دانشمند انگلیسی در آزمایشی جالب به بررسی عکس العمل شهروندان شهر نیوکاسل نسبت به سوار شدن یک مرد روی یک وسیله "تک چرخه" و سطوح آندروژن در پدیده های غیرعادی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مشاهده یک مرد روی یک وسیله "تک چرخه" در وسط خیابان بی شک یک موضوع غیرعادی است.

به همین علت "سم شاستر" از بیمارستان دانشگاهی نورویچ و نورفالک" که نتایج تحقیقات خود را در تازه ترین شماره مجله British Medical Journal منتشر کرده است، واکنشها و عکس العملهای مردم کوچه و خیابان را مواجهه با حرکت یک "تک چرخه" در خیابان مورد بررسی قرار داد.

در حقیقت این پزشک انگلیسی پس از یکسال تحقیقات در خصوص عکس العملهای مردم نسبت به وی که در خیابانهای نیوکاسل با حفظ تعادل خود روی یک وسیله "تک چرخه" حرکت می کرد، نتایج بررسیهای خود را منتشر کرد.

در این تحقیق، این پزشک انگلیسی تفاوتها در واکنشهای میان زنان و مردان و بین افراد در سنین مختلف را مورد بررسی قرار داد و این واکنشها را با رفتارهای سطوح هورمون تستوسترون و آندروژن مقایسه کرد.

در این تحقیق سرگرم کننده، شاستر واکنشهای 400 فردی را که وی را سوار بر تک چرخه وسط خیابانهای نیوکاسل می دیدند جمع آوری کرد.

بیش از 90 درصد از این افراد با چشمهای باز و بسیار متعجب به وی نگاه کردند.

در حدود نیمی از این افراد در ادامه تعجب خود، این شگفتی را به صورت کلامی نیز ابراز کردند.

از میان این افراد، 95 درصد از زنان با "شاستر" دیدار کردند و شجاعت وی را تحسین کردند. این رفتار در بین کودکان نیز مشاهده شد.

این درحالی بود که تنها 25 درصد از مردان واکنشی شبیه واکنش زنان نشان دادند و 75 درصد دیگر نسبت به این رفتار ابراز خشم کردند و با تهدید سعی کردند که وی را از وسیله تک چرخه سرنگون کنند.

این پزشک انگلیسی در بررسیهای خود نشان داد که پسرهای نوجوانان بین 13 تا 15 سال رفتارهای کمدی از خود بروز دادند و در برخی موارد هم سعی کردند به شوخی وی را از روی تک چرخه واژگون کنند.

رفتارهای خشنتر را مردان جوان سوار بر ماشین بروز دادند، درحالی که با افزایش سن افراد این رفتار را سرگرم کننده تر در نظر گرفتند.

سم شاستر در پایان تحقیقات خود نتیجه گیری کرد: "ایده دیدن واکنشهای یک فرد روی تک چرخه می تواند بسیار سرگرم کننده باشد. خوش خلقی یک روش کاهش خشونت است و هر دو رفتار خشونت و خوش خلقی به هورمونها وابسته هستند. به طوری که این مسئله به وضوح در این آزمایش در مردان با سنین مختلف مشاهده شد، در حقیقت میزان هورمونهای آندروژن و تستوسترون در سنین مختلف منجر به بروز این رفتارهای مختلف شد. این درحالی است که ژنتیک تنها می توانند تفاوتهایی را در واکنشهای میان مردان و زنان ایجاد کنند."

کد خبر 608972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha