احمد جعفری صمیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امسال از مجموع 30 استان ،22 استان اقدام به تشکیل ستاد هفته پژوهش نمودند.
وی با بیان اینکه انتخاب 20 پژوهشگر نمونه استانی از دانشگاهها، دستگاههای اجرایی و مراکز حوزوی موجب ایجاد تنوع مناسبی در معرفی فعالان عرصه پژوهش شد، تصریح کرد: این تصمیم مورود توجه مسئولان وزارت علوم قرار گرفته است.
جعفری گفت: با توجه به اینکه برای تحقق اهداف سند چشم انداز لزوم افزایش تحقیق و پژوهش، تولید علم و نهادینه سازی آن در کلیه بخش های کشور ضروری است.
معاون پژوهشی دانشگاه مازندران با اعلام آمادگی دانشگاه مازندران نسبت به استقرار این دبیرخانه خاطر نشان کرد: در صورت استقرار و تعیین ساز و کارهای اجرایی شاهد تحول چشمگیری در سالهای آینده در این زمینه خواهیم بود.
دبیر ستاد هفته پژوهش استان اظهار داشت: سهم مازندران از بند (و) تبصره 9 بودجه 5/4 میلیارد تومان است که دو سوم آن در اختیار آموزش و پرورش قرار می گیرد و از طرفی بسیاری از دستگاههای اجرایی به دلیل بدهیهای مختلف و نداشتن بودجه لازم قادر به تخصیص بودجه مصوب یک درصد برای پژوهش نیستند.
وی گفت: با توجه به اهمیت نقش دانشگاه و مراکز علمی با صنعت و دستگاههای اجرایی، باید با انجام کارشناسی لازم نسبت به رفع این مهم اقدام کرد.
جعفری صمیمی همچنین مشارکت و همراهی فعالانه دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی استان در برگزاری هفته پژوهش را بسیار خوب توصیف کرد.
وی عنوان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای انجام فعالیتهای این مناسبت، ستاد تمامی امکانات خود را برای این هفته بسیج کرده که در صورت فرصت بیشتر بدون شک دستاوردهای بهتری نیز حاصل خواهد شد.
نظر شما