به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه البیان چاپ امارات متحده عربی، به گفته این منابع، گروهی از اعضای حزب کارگر انگلیس با برگزاری نشستی که "دیوید میلی باند" وزیر امور خارجه این کشور نیز در آن شرکت کرد،تصریح کردند که دولت انگلیس باید پیش از آنکه فرصت از دست برود؛جنبش حماس را به رسمیت بشناسد و برای تضمین ارسال کمکهای لازم به نوارغزه با این جنبش تعامل کند.
در این نشست دلایلی که لندن را به نادیده گرفتن اوضاع بحرانی نوارغزه دعوت می کند، بررسی شد.
400 نفر از اعضای این حزب که در نشست مذکور حضور داشتند، اصالتا عرب هستند.
برخی از افراد حاضر در این نشست که خواستند نامشان فاش نشود، اظهار داشتند: این نشست در دستور کار رسمی این حزب قرار نداشت و یک نشست داخلی در حزب به شمار می رود. به گفته این افراد میلی باند در پاسخ به درخواست این افراد گفته است: تعامل با حماس بر خلاف تصمیمات جامعه بین المللی است و وی اوضاع بحرانی نوارغزه و نیاز ساکنان این منطقه به کمکهای (بشر دوستانه) را درک می کند، اما لندن نمی تواند به نوارغزه کمک کند و این اقدام تنها از طریق تعامل با دولت( منتخب) اسماعیل هنیه صورت خواهد گرفت.
این منابع افزودند: "تونی بلر" نخست وزیر سابق و "گوردون براون" نخست وزیر کنونی انگلیس در کنفرانس گذشته حزب کارگر با بررسی پیش نویس تعامل با حماس مخالفت کردند. این پیش نویس به سه دائره انتخاباتی ارائه شد، اما از ترس اینکه، خشم دولت آمریکا را سبب نشود، شکست خورد. 20 نفر از نمایندگان احزاب و جناحهای سیاسی مختلف پارلمان انگلیس طوماری را امضا کردند که از سوی "ریچارد بوردون" ارائه و خواستار تعامل با جنبش حماس شده است.
نظر شما