به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاههای هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانشآموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیبهای نهفته در جامعه، مصون میمانند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاههای هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار میشود.
خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمدهای از زمان مفید روز خود را در آن میگذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.
وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دورههای خودآگاهی برای دانشآموزان کرد.
خیرمند دانشآموزان را آیندهسازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامهریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانشآموزان، جامعهای پویا و غنی از ارزشها را برایمان به ارمغان میآورد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دورههای خودآگاهی برای دانشآموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانشآموزان تربیت شدهاند.
وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دورههای هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهیبخشی و تربیت برای دانشآموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.
خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاهها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.
نظر شما