۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۳:۰۰

عضو کانون جمعیت و فرزندآوری:

کنشگران فرهنگی و اجتماعی گفتمان فرزندآوری را ترویج دهند

کنشگران فرهنگی و اجتماعی گفتمان فرزندآوری را ترویج دهند

اصفهان - عضو کانون جمعیت و فرزندآوری گفت: کنشگران فرهنگی و اجتماعی گفتمان فرزندآوری را به ویژه در بین زنان جوان ترویج دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا موحدی نیا شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه جایزه ملی جوانی جمعیت با اشاره به فرمایشات رهبر معظم در زمینه جوانی جمعیت اظهار کرد: ایشان توجه به جوانی جمعیت را از ضروری‌ترین فرایض اعلام کردند که وظیفه آن هم بر عهده مسؤولان و هم مردم است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بارها و بارها در سالیان گذشته مسئله جمعیت را در جلسات خصوصی با مسؤولان و در جلسات عمومی با مردم مطرح کرده‌اند، ابراز کرد: این در حالی است که کارگروه جوانی جمعیت در کشور طی دو سال گذشته شکل گرفته و این دغدغه طی سال‌های گذشته در کشورهای توسعه یافته مورد توجه قرار گرفته و خدماتی برای این امر نیز در نظر گرفته شده است.

خانواده‌ها باید فرزندآوری را بخواهند

عضو کانون جمعیت و فرزندآوری با بیان اینکه خانواده‌ها باید فرزندآوری را بخواهند، گفت: اغلب مردم گره‌های اقتصادی را علت عدم فرزندآوری می‌دانند و این در حالی است که چنانچه چند دقیقه با آنها صحبت کنیم شاهد تغییر نگرش در خانواده‌ها هستیم که نیاز به ورود کنشگران فرهنگی و اجتماعی برای مدیریت این تغییر نگرش هستیم.

وی افزود: کنگشران باید به میان مردم و به ویژه سراغ بانوان بروند و گفتمان فرزندخواهی را با پند محور که اصل آنها تکریم مادری است را ایجاد و فرزندآوری را تقویت کنند.

موحدیان با بیان اینکه متأسفانه زنان جوان در جامعه ما در همه زمینه‌ها برای خودشان هویت قائل هستند، تصریح کرد: اگر یک مدرک دانشگاهی داشته باشند، احساس هویت و شخصیت دارند، شغل خاصی داشته باشند احساس خاص دارند اما از اینکه مادر باشند احساس ارزشمندی نمی‌کنند، هویت مادری از دختران ما گرفته شده و این هویت باید به دختران ما برگردد.

وی گفت: باید از سنین نوجوانی برای هویت مادری بر روی دختران کار شود، باید شبهات پزشکی، تربیتی و … برای دختران جوان برطرف شود.

عضو کانون جمعیت و فرزندآوری با بیان اینکه تربیت فرزند در واقع تربیت محیط خانواده است، گفت: از این رو تربیت فرزند ربطی به تعداد فرزندان ندارد.

سقط سالانه ۳۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار جنین سالم در کشور

وی آموزش سبک زندگی سالم به ویژه به دختران نوجوان را ضروری دانست و گفت: از طرفی باید توجه داشت که فاجعه سقط جنین در کشور به بدترین شرایط رسیده و سالانه در کشور ۳۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار جنین سالم شیعه سقط می‌شود و پژوهش‌ها نشان داده شده که حدود ۹۴ درصد از این جنین‌ها مشروع بوده‌اند.

موحدیان با بیان اینکه مردم باید بدانند که جنین تکه‌ای گوشت نیست و دارای روح است و دارای حق زندگی است، افزود: ما وظیفه داریم به عنوان یک انسان به سمت شناسایی موارد و نقش آفرینی در زمینه تقبیح سقط داشته باشیم.

کد خبر 6101713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha