به گزارش خبرگزاری مهر ، بر اساس دستوری که از سوی ریاست هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در همین خصوص صادر شده، آمده است: بر اساس این اصلاحیه میزان مستمری بازنشستگی جانبازان و آزادگان شاغل در دستگاه ها و شرکت های دولتی تابع قانون تامین اجتماعی که دارای احکام استخدامی رسمی، ثابت یا دارای عناوین مشابه هستند، برابر است با آخرین حکم کارگزینی ضرب در مجموع سابقه قابل احتساب ( سابقه اصلی و ارفاقی ) تقسیم بر 30.
همچنین میزان مستمری بازنشستگان، مشمولان شاغل در بخش غیر دولتی و همچنین مشمولان قانون کار (کارکنان غیر رسمی، قراردادی یا دارای عناوین مشابه) دستگاه ها و شرکت های دولتی عبارت است از: متوسط مزایا و حقوق مبنای کسر حق بیمه متقاضی مطابق با مفاد تبصره ماده 77 قانون ضرب در مجموع سابقه قابل احتساب (سابقه اصلی و ارفاقی) تقسیم بر 30 .
براساس این گزارش ، در هر حالت، خدمت مازاد بر 30 سال مشمولان این بخشنامه در تعیین حقوق بازنشستگی آنها قابل محاسبه نخواهد بود.
در ادامه این دستورالعمل با اشاره به این که منظور از آخرین حقوق مبنای بازنشستگی عبارت از جمع مبالغ مشمول کسر حق بیمه مندرج در آخرین حکم کارگزینی متقاضی است؛ آمده است: برای تسریع در رسیدگی به درخواست های بازنشستگی، نحوه عملکرد واحدهای اجرایی در خصوص قسمت اول بند "3" بخش الف بخشنامه 1/45 مستمری ها نیز اصلاح می شود.
بر اساس این اصلاحیه، در صورت نبود مشخصات بیمه شده متقاضی و یا مغایرت هر یک از اطلاعات وی با پایگاه هویتی جانبازان، لازم است پس از اخذ اصل و تصویر کارت جانبازی و شناسنامه و همچنین برابر اصل کردن، آنها فرم مربوط را تکمیل و به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مربوطه ارسال کنند. پس از وصول پاسخ با استفاده از گزینه "تغییر پایگاه جانبازان" در سیستم صدور احکام بازنشستگی نسبت به ایجاد یا اصلاح اطلاعات در پایگاه مذکور اقدام و سپس سایر اقدامات لازم را به عمل آورند.
بدیهی است، اطلاعات ایجاد یا اصلاح شده ملاک انجام تعهدات بوده و باید در ثبت آن کاملا با دقت عمل شود. سیستم مکانیزه به گونه ای است که امکان تهیه گزارش و کنترل این گونه اصلاحات وجود خواهد داشت.
یاد آور می شود، فهرست دستگاه ها و سازمان ها، موسسات و شرکت های دولتی که وضعیت حقوقی آنان از سوی اداره کل امور فنی مستمری های تامین اجتماعی بررسی و مشخص شده، برای اقدام به واحدهای بیمه ای ارسال شده است.
نظر شما