به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، نوذری بعد از ظهر امروز در جلسه کتابخانه های عمومی استان زنجان در محل استانداری زنجان با عنوان این که در حال حاضر 59 کتابخانه عمومی شهری و روستایی در سطح این استان فعال هستند، یادآورشد: در سال 83 تنها 26 کتابخانه عمومی در سطح استان زنجان فعال بود که این تعداد با توجه به غنی فرهنگی استان و دانشگاهی بودن عمده شهرهای استان به هیچ وجه پاسخگوی نیاز استان نبود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 52 درصد از کتابخانههای استان زنجان به امکانات جدید ارتباطی و اطلاع رسانی مجهز هستند و با برنامه ریزی صورت گرفته کتابخانه های استان زنجان به تجهیزات و امکانات لازم مجهز خواهند شد.
استاندار زنجان، کتاب و کتابخانه را گنجینه و سرمایه ارزشمند عنوان کرد و افزود: هیچ پدیده و اثری را یارای مقابله با این گنجینه نیست.
نوذری، نقش مساجد، مدارس و کانونهای فرهنگی هنری را در کنار کتابخانهها مهم و سازنده دانست و گفت: مساجد و مدارس نقش تشویقی و حمایتی مهمی در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه ایفا میکنند.
وی لزوم تقویت و گسترش کتابخانههای استان به لحاظ امکانات، فضا و تجهیزات را مورد تاکید قرارداد و ادامه داد: فضاسازی کتابخانهها بر اساس نیازهای منطقهای و رشد جمعیت، یک ضرورت است.
همچنین در این جلسه مدیریت کتابخانه های عمومی استان زنجان گفت: اعتبارات تجهیز کتابخانههای عمومی استان در سالجاری با 50 درصد رشد نسبت به سال گذشته 900 میلیون است.
ربیع احمد خانی افزود: مطالعه ساخت بزرگترین کتابخانه مرکزی کشور در زنجان، مطالعات مربوط به ایجاد کتابخانه در شهرکهای الهیه، آزادگان ، گلشهرکاظمیه و کوی شهریار و کتابخانههای روزبه، علامه حلی و سهروردی زنجان و ایجاد 10 باب کتابخانه در روستاهای زنجان از برنامه های مهم نهاد کتابخانه های عمومی استان زنجان است.
نظر شما