دکتر محمود فتوحی - پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه - درباره این کتاب به خبرنگار مهر گفت: "نظریه های سبک شناسی" به مبانی نظری و طرح روشهای سبک شناسی می پردازد. من در این کتاب سعی کرده ام به بومی کردن نظریات منتقدان و زبان شناسان غربی پرداخته و به نوعی آرای آنها را با تجربیات ایرانی در این زمینه تطبیق دهم.
وی افزود: این کتاب پلی میان زبان شناسی و نقد ادبی است و افرادی که به فعالیت در زمینه نقد ادبی می پردازند، می توانند ضمن پی بردن به روشهای علمی سبک شناسی با کارکردها و عینیت های زبان نیز آشنا شوند.
تعریف سبک، کارکردهای سبک، ارتباط سبک شناسی با بلاغت، زبان شناسی، نقد ادبی وعلوم دیگر، مسائل تئوریک سبک، تحولات سبکی، فرآیند شکل گیری سبک ها و... عناوین برخی بخشهای کتاب را تشکیل می دهند.
به گفته نویسنده، کتاب "نظریه های سبک شناسی" با هدف معرفی نظریه ها و به دست دادن یک نظام فکری در زمینه سبک شناسی نوشته شده است. این کتاب درحال حاضر در مرحله بازخوانی نهایی است.
از این مدرس دانشگاه کتاب "نظریه تاریخ ادبیات و بررسی تاریخ ادبیات نگاری در ایران" به چاپ دوم رسیده است. این کتاب که سال 1381 توسط نشر ناژ منتشر شد امسال با تجدیدنظر، ویرایش جدید و افزودن بخشهایی تازه وارد بازار کتاب می شود.
نظر شما