علی زراندوز سردبیر "بچه ها گل آقا" در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: کیومرث صابری فومنی همیشه می گفت "کار برای بچه ها هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است" و خوشبختانه نهالی که گل آقا 9 سال قبل کاشت امروز ثمر داده است.
زراندوز علاوه بر خنداندن نوجوانان، شناخت آنان را نسبت به معجزه خواندن و مطالعه از دیگر فواید نشریات طنز دانست و گفت: ممکن است همین بچه ها چند سال بعد، خود طنزنویس یا کاریکاتوریست شوند.
وی به تجربیات طنزپردازان در زمینه ارائه آثار طنز برای گروه های سنی کودک و نوجوان اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم حالا که دست اندرکاران ادبیات به تاثیر طنز در کلام و قالب کارشان پی برده اند دیگر رشته های هنری نیز به طنز روی خوش نشان دهند. چه اشکالی دارد که کتابهای درسی بچه ها لحن خشن و رسمی نداشته باشند و از کاریکاتور برای انتقال مفاهیم استفاده شود؟ چند سال پیش یکی از معلمان حرفه و فن که از خوانندگان "بچه ها گل آقا" بود، سوالهای امتحانی اش را به صورت طنز و طرحهای کاریکاتوری طرح کرد و نتایج امتحان را که نسبت به سالهای قبل خیلی بهتر بود برای ما فرستاد. در واقع بچه ها به دلیل اینکه دیگر از ورقه امتحانی نمی ترسیدند نمرات بهتری گرفته بودند.
زراندوز افزود: امسال در شرایطی مجله "بچه ها گل آقا" به عنوان بهترین نشریه کودک و نوجوان کشور انتخاب شد که تعداد صفحاتش به کمترین تعداد در طول تاریخ انتشار آن رسیده است. (16 صفحه که نیمی از آن هم سیاه و سفید است) به دلیل اداره این نشریه از سوی موسسه ای خصوصی و با درآمد اندک، امسال با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم کردیم.
وی خاطرنشان کرد: "بچه ها گل آقا" اولین هفته نامه طنز در رده سنی کودک و نوجوان در تاریخ مطبوعات کشور است که ابتدا به صورت ویژه نامه و سپس در قالب یک نشریه مستقل به صورت هفتگی روی دکه های روزنامه فروشی بوده است.
نظر شما