حمیدرضا منصوبی مسئول تعاملات دانشجویی دانشگاه شریف از فعالیت در مهمونی کیلومتری غدیر ۱۴۰۳ گزارش داد و به خبرنگار مهر بیان کرد: ما در این رویداد به جای یک موکب ۷۰ موکب داریم و قطعاً اگر دانشگاه میخواست خودش به عنوان یک مجموعه فرهنگی اقدام کند نمیتوانست این تعداد غرفه متعدد را رقم بزند.
وی ادامه داد: این بسترسازی برای مشارکت اهالی محل و اهالی دانشگاه شریف اتفاقی بزرگ را رقم زده است. ما اینجا غرفههایی با حضور دانشجویان و گروههایی دانشجویی داریم. همچنین غرفههایی با حضور کانونهای مختلف دانشگاه مثل کانونهای مذهبی قرآن و عترت، کنگره شهدا، کانونهای فرهنگی و هنری مثل ایرانگردی، هنرهای تجسمی و کانون گفت و گو محور حرف حساب همراه بوده است. همچنین انجمنهای مختلف علمی مثل انجمن برق، مرکز علم و فناوری اینجا غرفه دارند.
منصوبی یاداور شد: همه این کانونها و انجمنها اینجا غرفه دارند و متناسب با فضای کاری خود در اینجا ارائه خدمت میکنند و به اجرای برنامههای مختلف میپردازند. از اهالی محل نیز حدود ۳۰۰ نفر ثبت نام کردند که ما مجبور شدیم ۴۰ تن از اینها را انتخاب کنیم. مثلاً زوج جوانی آمدهاند و با ضایعات صنایع دستی ساخته و به مردم ارائه میکنند. همچنین مشاوره حقوقی، طب سنتی، تعمیر ساعت، حضور دندانپزشک و غرفههای سلامتی از این جمله است.
وی در پایان یاداور شد: اینها یک انقلابی در جشنواره است به ویژه مهمونی عید غدیر که افضل جشنواره هاست. شور و اشتیاقی در جریان است که سال به سال بیشتر میشود و به مشارکت طلبیدن مردم باعث میشود ظرفیتهای مردمی بالاتر رود و آنها اتفاقات مختلفی را رقم بزنند و از مجموع های مختلف فرهنگی انتظار میرود در برگزاری چنین اتفاقاتی پیشرو باشند.
نظر شما