۱۲ دی ۱۳۸۶، ۱۴:۴۴

یک مسئول در سازمان زندانها:

نیمی از جمعیت ورودی به زندانهای کشور معتاد هستند

نیمی از جمعیت ورودی به زندانهای کشور معتاد هستند

مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندانهای کشور، از زنان زندانی به عنوان گروه بسیار خاص و آسیب دیده نام برد و گفت: این افراد از هر نظر نیازمند مراقبت های ویژه ای هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه فرنیا در کارگاه داوطلبین تنظیم خانواده که امروز در فرهنگسرای بانو برگزار شد، اظهار داشت: در کشور 230 زندان، اردوگاه و کانون اصلاح و تربیت وجود دارد که در حدود 150 هزار نفر زندانی را در خود جای داده است.

وی در عین حال از ورودی و خروجی حدود 600 هزار نفر زندانی طی هر سال در زندانهای کشور خبر داد و گفت: زنان زندانی در حدود سه درصد (5 هزار نفر) جمعیت کیفری را تشکیل می دهند که در زندانهای مختلف کشور از خدمات خاصی بهره مند می شوند.

فرنیا با عنوان این مطلب که جمعیت کیفیری چند برابر ظرفیت اسمی زندانهای کشور است، افزود: تشکیل کلینیک های مثلث درمان(کنترل اعتیاد، ایدز، هپاتیت) در زندانها، برای افرادی است که سابقه رفتارهای پرخطر دارند.

مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندانهای کشور، با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کیفری ورودی به زندانهای کشور معتاد هستند، گفت: معتادان تزریق در بین زنان زندانی کمتر داریم و از این جهت مشکل خاصی در کنترل زندانیان زن نداریم.

وی در خصوص وضعیت زایمان و شرایط نگهداری از نوزاد توسط زن زندانی، افزود: زنانی که در زندان زایمان می کنند، تا دو سال می توانند فرزندشان را نزد خود نگه دارند.

فرنیا شرایط نگهداری از نوزادان را به ترتیب در شیرخوارگاه زندان، بند مادران شیرده و در یا در کنار سایر زندانیان، با توجه به امکانات آن زندان، اعلام کرد و گفت: بعد از دو سال، کودک را تحویل خانواده می دهند و اگر از پذیرش او ممانعت به عمل آمد، به بهزیستی تحویل داده می شود.

کد خبر 614989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha