خبرگزاری مهر - گروه استانها-ریحانه شهبازی: «انتخاب» واژهای که در آن معنای مسئولیت، تعهد و آیندهنگری نهفته است و امروز انتخابات ریاست جمهوری تعیین میکند که در چهار سال آینده این کشور چه مسیری را طی خواهد کرد و چگونه برای فرزندان این مرز و بوم بسترسازی رشد و پیشرفت رقم میخورد. از این رو همه اقشار مختلف جامعه با این باور و احساس مسئولیت و تعهد در قبال خانواده خود به پای صندوقهای رأی میروند تا با حماسهای دیگر در خلق ایرانی بهتر قدم بردارند.
همه نخبگان و فرهیختگان برای آگاهسازی در انتخاب فرد اصلح با تدارک برنامههای مختلف برنامهریزی کردند و فضای حقیقی و مجازی مملو از بحث و مباحث انتخاباتی بود. از صبح امروز ساعت ۸ ماراتن انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری آغاز شد و مردم نیز رفته رفته عزم خود را برای رفتن به سمت صندوقهای رأی در سراسر کشور و از جمله استان اصفهان جزم کردند و همه با هدف تحولخواهی به میدان آمدند.
بیشترین ضربه را از سادهانگاری میخوریم
در این میان جانبازان و ایثارگران مانند همیشه دست به زره و پوتین پوشیده آماده رزم هستند تا بار دیگر در عرصه تعیین سرنوشت کشور و برای آینده این مرز خاکی پا در میدان قرار دهند و به دشمن نشان دهند که همچنان پای ایران و در مسیر همزمان خود و شهیدان برای این آب و خاک از جان مایه میگذارند.
عبدالفتاح اهوازیان فرمانده قرارگاه نصرت و یکی از معاونین سپاه قدس به نمایندگی از ایثارگران با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات به خبرنگار مهر میگوید: مملکت مال ایران و اسلام است و به دور از توجه به جناحها پای صندوقهای رأی بروید. هنوز هم هستند افرادی که اسلحه و پوتین خود را کنار نگذاشته باشند و در واقع در شرایط فعلی دغدغهمند باشند و ایثارگران و جانبازان بار دیگر برای خاک ایران و با وجود همه سختیها و مشکلات در میدان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ حضور دارند.
وی ادامه میدهد: باید در انتخابات و تعیین سرنوشت کشور هوشیار باشیم چراکه بیشترین ضربه را از سادهانگاری میخوریم هنوز جای زخم برخی از بیتدبیریها باقی مانده است بنابراین باید با چشم باز انتخاب کرد. ما دنبال تحول و مکتب شهیدان میگردیم و به کسی رأی خواهیم داد که کارنامه داشته باشد و پرکار باشد و نگاه حزبی به مشارکت در انتخابات نکنیم و با نگاه خدمت، پای صندوقهای رأی برویم.
تعیین سرنوشت کشور با همت همه اقشار جامعه
در این میان اقشار مختلف نیز در این عرصه شرکت خواهند کرد و نسبت به سال گذشته گویی استقبال بیش از پیش پیش بینی میشود. مختار اسفندیاری مدیر کل امور عشایر استان اصفهان با بیان اینکه لرهای بختیاریها، ترکهای قشقایی و عرب جرقویه جمعیت عشایر استان اصفهان را تشکیل میدهند، به خبرنگار مهر میگوید: از جمعیت ۷۰ هزار نفری عشایرحدود ۴۰ هزار نفر واجد رأی دادن هستند که صندوقهای سیار مخصوص جمعآوری رأی عشایر در دورترین نقطه استان هم پیش بینی شده است.
همچنین شهرستان سمیرم با ۴۷۵۰ خانوار عشایر بزرگترین شهرستان عشایری کشور است که ستاد انتخابات سمیرم برای جمعآوری رأی عشایر برنامهریزی لازم را انجام داده است. جمعیت عشایر شهرستان سمیرم ۲۵ هزار نفر است که برای جمعآوری رأی عشایر ۱۴ صندوق سیار پیش بینی شده تا عشایر در دورترین نقاط هم بتوانند رأی خود را به صندوق بیندازند.
شهرستان سمیرم با شش شهر، چهار بخش، ۱۲۰ روستا و آبادی و ۴۷۵۰ خانوار عشایر قشقایی در فاصله ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.
شهر اصفهان نماد همزیستی پیروان ادیان توحیدی است
همایون سامهیح نجف آبادی نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی پس از رأی دادن گفت: تمام ملت ایران لازم است در این انتخابات سرنوشت ساز شرکت کنند. جامعه کلیمیان همه با هم در این انتخابات شرکت میکنند.
وی ادامه میدهد: شهر اصفهان نماد همزیستی پیروان ادیان توحیدی است و در استان اصفهان اقوام ارمنی، کلیمی و زرتشتی سالها در کنار هموطنان مسلمان خود با صلح و صفا زندگی میکنند. یک درصد از جمعیت اصفهان را پیروان ادیان توحیدی شامل زرتشتیان، کلیمیان و مسیحیان تشکیل میدهند.
ورزشکاران اصفهانی پای کار انقلاب اسلامی
ورزشکاران اصفهانی از جمله اسکیت سواران، رزمی کاران، بازیکنان فوتبال و … به صورت جمعی و با انجام حرکات نمایشی در شعب مختلف اخذ رأی حضور پیدا کردند و رأی خود را به صندوق انداختند. در این میان یکی از ورزشکاران اسکیت سوار به خبرنگار مهر میگوید: ما برای آینده ایران به پای صندوقهای رأی آمدیم که در چگونگی سرنوشت ایران به ویژه برای اقشار مختلف جامعه از جمله ورزشکاران نقش داشته باشیم.
رأی اولیها، آینده سازان ایران
جوانانی که تا چند روز پیش فقط به فکر درس و امتحان بودند، امروز به مسائل بزرگتری مثل تصمیم گیری در سرنوشت کشور خود میاندیشند و خود را آماده میکنند تا با حضور در یک آزمون بسیار مهم برای آینده کشور تصمیم گیری کرده و با رأی خود یک قدم به سمت و سوی تعالی بیشتر نظام اسلامی بردارند.
محدثه احمدی خاطر نشان کرد: من و دوستانم تصمیم گرفتیم فردا همگی با هم در شعبه اخذ رأی حضور پیدا کنیم و شور و شوق انتخابات در میان من و دوستانم بسیار دیدنی است و همه ما برای فرارسیدن ۲۴ خرداد ماه لحظه شماری میکنیم و از اینکه میدانیم رأی ما نیز در سرنوشت کشور تأثیر گذار است بسیار خوشحال هستیم.
انتخابات، فرصتی که خواست ملت شنیده شود
خلیفهگری ارامنه اصفهان و جنوب ایران نیز در این راستا اظهار کرد: این انتخابات که در فرصت کوتاه قانونیِ پس از شهادت رئیس جمهور خدمتگزار به وجود آمد، ثبات سیاسی کشور و بلوغ اجتماعی مردم و دستگاههای اداری را در مدیریت بحرانها به نمایش گذاشته است.
وی ادامه میدهد: انتخابات ریاست جمهوری، فرصت ارزشمند است که باردیگر خواستههای ملت شنیده شود و اراده دولتها در خدمترسانی به ملت، تقویت شود. بهخوبی میدانیم که آینده فرزندان عزیز ما، تحقق عدالت اجتماعی، توسعه، رفاه و آبادانی بیشتر برای ملت شایسته ایران، در گرو مشارکت آگاهانه در انتخابات است. از عموم هموطنان، به خصوص جامعه ارامنه ایران دعوت میکنیم تا با حضوری پرشکوه در انتخابات، یک بار دیگر بینش سیاسی، یگانگی، همدلی و همبستگی ملی را به نمایش گذارند.
به گزارش مهر، شرکت کردن در انتخابات این را به کل مردم دنیا مخابره میکند که ما مردم ایران برای کشورمان ارزش قائل هستیم و در هر صحنهای برای سربلندی ایران عزیزمان تا پای جان ایستادهایم.
مشارکت در انتخابات در واقع ارزش نهادن به خون شهیدانی است که برای کشورمان جان خود را فدا کردهاند و در ادامه مسیر هرکدام از ما میتوانیم سیره شهدا و راه آنها و شهید قاسم سلیمانی را پیشه خود قرار دهیم.
نظر شما