۱۵ دی ۱۳۸۶، ۱۳:۴۸

وزیر علوم خبر داد:

اختصاص نیمی از ظرفیت دانشگاهها به تحصیلات تکمیلی تا پایان برنامه پنجم

اختصاص نیمی از ظرفیت دانشگاهها به تحصیلات تکمیلی تا پایان برنامه پنجم

وزیر علوم با بیان اینکه در نظر است تا پایان برنامه پنجم توسعه 50 درصد دانشجویان دانشگاههای دولتی در دوره های تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل باشند، گفت : تا پایان برنامه پنجم حداکثر 10 درصد اعضای هیئت علمی دانشگاهها مربی و بقیه استادیار به بالا خواهند بود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد مهدی زاهدی روز گذشته در جمع اعضای هیئت علمی و شورای دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با بیان این مطلب، در یادآوری میزان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و هرم اعضای هیئت علمی در پایان برنامه چهارم توسعه گفت : در برنامه چهارم مقرر شده که تا پایان برنامه 30 درصد دانشجویان دانشگاههای دولتی تحصیلات تکمیلی باشند و تا پایان برنامه چهارم باید حداکثر دارای 30 درصد مربی باشد و بقیه استادیار به بالا باشند.

وی در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر خواستار ارائه نظرات در خصوص طراحی برنامه پنجم توسعه در حوزه آموزش عالی شد و گفت : وزارت علوم ردیف برای جذب عضو هیئت علمی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اختصاص می دهد، بنابراین دانشگاه افرادی را برای جذب شناسایی کند. وزارت علوم مشکلی برای دادن مجوز ندارد. ضمن اینکه این دانشگاه می تواند از طریق بورس عضو هیئت علمی جذب کند.

وزیر علوم در خصوص نحوه جبران مشکلات بودجه ای دانشگاهها نیز گفت : امسال دولت به دنبال متمم نیست، لذا قرار است بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان از سر جمع بودجه عمرانی کشور کاهش و به جاری کشور اضافه کند. البته هر چند از بودجه عمرانی کم و به جاری اضافه می شود اما در پروژه های عمرانی کشور شاهد افزایش نرخ رشد هستیم.

زاهدی با بیان اینکه در مباحث فرهنگی باید کاری کنیم که جای جای دانشگاه رنگ و بوی دین و معنویت و فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی به خود بگیرد، گفت : دانشگاه تمدن ساز را در همین راستا مطرح کرده ایم و می خواهیم تا پایان برنامه پنجم به آن دست یابیم. کار سختی است اما یک برنامه عملیاتی اجرایی برای آن در نظر گرفته ایم.

به گزارش مهر، دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با اجرای یک تئاتر طنزآمیز در آمفی تئاتر این دانشگاه مشکلات مربوط به دانشگاه خرمشهر را به وزیر علوم منتقل کردند.

احداث خانه فرهنگ در خوابگاههای دانشجویی، تجهیز تشکلها و کانونهای فرهنگی هنری دانشجویان، احداث خوابگاههای جدید برای رفع تراکم جمعیتی خوابگاههای دانشجویی، تخصیص بودجه برای برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن های علمی دانشجویی و کانونهای فرهنگی هنری و پیش بینی ساز و کار لازم برای برگزاری اردوهای دانشجویی از جمله خواسته های دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بود. 

کد خبر 616276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha