به گزارش خبرگزاری مهر، امیر تقی زاده در اولین دوره آموزشی فن بیان و سخنرانی، اظهار کرد: معاونت فرهنگی و امور جوانان استان با بررسی ظرفیت بالقوه فراگیران تربیت راهنمای خانواده و مدرسین ازدواج و خانواده و اهمیت آموزشهای لازم برای خانوادهها توسط این متخصصین، لزوم برگزاری دورههای فن بیان و سخنرانی دیده شد.
وی با بیان اینکه فراگیران تربیت راهنمای خانواده و مدرسین ازدواج و خانواده باید بتوانند به طور مؤثر و قانع کننده با افراد مختلف ارتباط برقرار کنند، گفت: این مهارت به آنها کمک میکند تا اطلاعات و آموزشهای خود را به خوبی به دیگران انتقال دهند و به سوالات و نگرانیهای مخاطبان خود پاسخ دهند.
تقی زاده با اشاره به اینکه تسلط بر فن بیان برای فراگیران تربیت راهنمای خانواده و مدرسین ازدواج و خانواده بسیار ضروری است، گفت: دورههای مختلف آموزشی ویژه مدیران مراکز مشاوره، تربیت راهنما ازدواج، مدرسین ازدواج خانواده برگزار کردیم و دوره فن بیان و سخنرانی نیز اولین دوره توانمند سازی برای این گروه است که به همت معاونت فرهنگی و امور جوانان آذربایجان شرقی با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار میشود.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه صحبت کردن یک فن هست و گوش دادن چیزی فراتر از آن است، افزود: در گذشته ما دورههایی را در شهرستانهای مختلف برگزار میکردیم که مستلزم زمان و هزینه و نیرو بود، به همین جهت با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز اقدام به برگزاری این جلسات در شهر تبریز کردیم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت تخصص گرایی و نقش آن در توسعه جامعه، گفت: اصل مهم تخصص گرایی است و باید در جامعه به امور، تخصصی نگاه کنیم، از این رو نیز معاونت فرهنگی و امور جوانان آذربایجان شرقی اقدام به برگزاری دورههای تخصصی در راستای توانمند سازی افراد با استعداد جامعه کرده است.
گفتنی است، اولین دوره آموزشی فن بیان و سخنرانی ویژه توانمندسازی فراگیران تربیت راهنمای خانواده و مدرسین ازدواج و خانواده، به همت معاونت فرهنگی و امور جوانان آذربایجان شرقی با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز و با حضور، مهدی سمساری و سید داوود قریشی، از اساتید حوزه فن بیان و زبان بدن در سالن بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.
نظر شما