به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام حسین جعفریانی در خصوص تاثیر تعالی و توانمندسازی خانواده طلاب در تحقق اهداف طلبگی اظهار کرد: یک طلبه علوم دینی که وظیفه خطیر هدایت معنوی آحاد مردم را به دوش دارد، نیاز بیشتری به همراهی و کمک خانواده دارد.
وی گفت: برخورداری یک طلبه از خانواده موفق، از دو جنبه حیاتی است؛ اول اینکه خانواده او را در ایفای وظایف، یاری دهند و همراه فعالیتهای او باشند و دوم، خانواده او در عرصههای مختلف، الگوی موفقی از یک خانواده سالم را به مردم ارائه دهند.
وی افزود: بنابراین فعالیتهای معاونت معیشت و خانواده در راستای هویت بخشی به خانواده طلبه به عنوان عضو مکمل نقش آفرینی طلبه در امور مربوط به حوزه طلبگی (تحصیل و تدریس) و ایفای نقش طلبگی (به ویژه تبلیغ) برنامه ریزی و تدوین شده است. به عنوان نمونه تمامی برنامههای معاونت در راستای مهارتافزایی خانواده طلبه در همه شئون از جمله مباحث قرآنی، تبلیغ چهره به چهره با خانوادهها، آموزش احکام و قرآن، مباحث مشاورهای خانواده، فرزندآوری و... بوده تا بتواند همراه و هم سفر تبلیغی طلبه نیز باشد.
حجتالاسلام جعفریانی اظهار کرد: خدمات ارایه شده معیشتی توسط مرکز خدمات نمیتواند علت تامه توفیق طلبگی جامعه هدف محسوب شود، چون شاکله نظام طلبگی فقط با مسأله معیشت گره نخورده است و ادله زیادی دال بر موفقیت طلبه میتواند وجود داشته باشد که یکی از آنها میتواند نگاه به مساله معیشت باشد. ولی بیشترین دغدغههایی که امروزه مانع از رسیدن طلبه به اهداف طلبگی میشود مسأله معیشت است که اگر این مسأله حل شود شاید دیگر موانع، نقش آفرینی طلبه تا حدودی جبران میشود.
نظر شما