وی خاطر نشان کرد: در طرح اولیه این پروژه ، جاده از کنار تالاب می گذرد اما با توجه به هزینه بر و زمان بر بودن پروژه ، مسئولان محلی طرحی را پیشنهاد دادند که براساس آن جاده از وسط تالاب می گذرد و 300 هکتار از تالاب را از خود جدا می کند و چون جریان آب در آن قسمت قطع می شود باید منتظر خشک شدن آن باشیم.
جعفری در ادامه با اشاره به اینکه این تالاب زیر پوشش کنوانسیون رامسر است و یک تالاب بین المللی محسوب می شود، گفت: کنوانسیون رامسر یکی از حامیان اصلی حفاظت از تالاب است و در صورت به وجود آمدن چنین اتفاقی مطمئناً جریمه سنگینی برای ایران در نظر خواهد گرفت.
وی در ادامه در خصوص برنامه های سازمان در طرح پلیس یار محیط زیست ، گفت: این طرح در حال حاضر به صورت آزمایشی در استان مازندران در حال اجراست.
مدیرکل ارزیابی و عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان حفاظت محیط زیست ، افزود: تا پایان سال این طرح نیز ارزیابی خواهد شد و در صورت موفق بودن آن در مازندران ، این طرح در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: پلیس یاران محیط زیست در حقیقت نمایندگان نیمه رسمی سازمان در تذکر، اخطار و پیگیری آسیب های محیط زیستی هستند و رابط سازمان حفاظت محیط زیست با مردم محسوب می شوند.
جوادی در زمینه یگان حفاظت سازمان نیز گفت: این طرح برای امضا به سرلشکر فیروزآبادی ارایه شده است و در صورت امضای وی به مرحله اجرا در خواهد آمد.
وی افزود: با اجرایی شدن این طرح کلیه محیط بانان به سرپرستی یک فرمانده ارشد نیروی انتظامی به عنوان ضابطین دادگستری عمل می کنند و با اختیارات جدیدی که خواهند داشت در حفاظت از محیط زیست فعال خواهند شد.
نظر شما