حجت الاسلام سیدهاشم حسینی بوشهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مرحوم مجتهدی تهرانی از الگوهای جامعه دینی و روحانی جامعه بودند. به طور معمول شخصیتهایی که به جایگاه علمی و اخلاقی می رسند، برجستگی لازم را برای الگو بودن ندارند، اما مرحوم مجتهدی تهرانی به خاطر سادگی، بی آلایشی و شناخت شرایط جامعه به شخصیت مورد علاقه و توجه مردم تبدیل شدند.
حجت الاسلام بوشهری در ادامه اظهارات خود در باره ویژگی های اخلاقی و جایگاه معرفتی آیت الله احمد مجتهدی تهرانی گفت: ارتباط مردمی که بین وی و مردم وجود داشت همان ارتباط بی تکلفی است که به روش و منش پیامبرانه صورت می گیرد، به طوری که این استاد عالیقدر همواره در کنار مردم بوده و به تمام نیازهای مردم جامعه توجه می کردند.
مدیر حوزه علمیه قم یادآور شد: نکته برجسته زندگی آیت الله مجتهدی این است که وی شخصیتی دارای نفس بود. ما در جامعه مدیران و اساتید بسیاری داریم اما تعداد شخصیتهای دارای نفس اندک است. وی در طول سالیانی که مسئول و مدیر مدرسه مجتهدی بود جمع قابل توجهی به عنوان شاگردان مکتب امام صادق تربیت کرد که ویژگی های قابل توجهی داشته و هم اکنون در حوزه علمیه حضور داشته و از استاتید فاضل به شمار می روند.
حجت الاسلام حسینی بوشهری گفت: مرحوم مجتهدی برای دروس حوزه علمیه سطح بندی قائل بود و علاوه بر برنامه ریزی که برای طلاب رسمی حوزه علمیه صورت می گرفت، وی معتقد بود که دیگر آحاد جامعه نیز باید از برخی دروس بهره برده و در کنار برنامه ریزی رسمی حوزه یک برنامه آزاد قرار می دادند که طبقات مختلف مردم از جمله دانشجویان، کسبه بازار و مردم عادی بتوانند در فضای آزاد و بازتری از فضائل اخلاقی بهره گیرند.
وی علت این همه تجلیل مردم تهران از این شخصیت را ارتباطی دانست که وی میان حوزه و مردم برقرار کرده بود و همچنین اهتمام فوق العاده ای که برای تربیت شاگرد گذاشته و همواره اظهار می داشت اگر تعدادی برای تدریس به من مراجعه کنند به خوبی می توانم تشخیص دهم کدامیک از استعداد لازم برخوردارند.
نظر شما