به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه نیویورک تایمز با اعلام این مطلب در ادامه نوشت : به دلیل ارتباطات قومی و اقتصادی رابطه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با ایران بسیار عمیق است.
این روزنامه در ادامه این تحلیل به قلم "ویلیام بیمن" پروفسور رشته انسان شناسی و رئیس بخش خاورمیانه دانشگاه مینوستا، نوشت : برای مثال امارات متحده عربی به تنهایی به عنوان صندوق سرمایه گذاری بسیاری از ایرانیان شمرده می شود.
به نوشته این روزنامه، در سراسر کشورهای حوزه خلیج فارس، خانواده هایی را مشاهده می کنید که به راحتی به دو زبان صحبت کرده و آشنایانی را هم در ایران و هم در کشورهای عربی دارند پس بعید به نظر می رسد که صحبتهای بوش بتواند این رابطه چند صد ساله را از بین ببرد.
ویلیلم بیمن در پایان مطلب خود نوشت : بوش برای آنکه بتواند نقش موثرتری در خاورمیانه داشته باشد به جای آنکه تلاش کند تا کشورهای این منطقه را که روابط گسترده ای از سالیان دور با هم داشته اند به هم بزند، باید در ابتدا به خوبی از فرهنگ حاکم بر این منطقه آگاهی پیدا کرده و بعد با این فرهنگها کار خود را آغاز کند.
به گزارش مهر، سفر بوش به منطقه واکنشهای زیادی را در رسانه های جهان داشته و اغلب آنها به بی نتیجه بودن آن اشاره کرده اند، برای مثال هفته نامه نیوزویک در تحلیلی این سفر بوش را یک کمدی سیاه توصیف کرده بود و روزگذشته نیز رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون روسیه (سنا) سفر رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه را اقدامی عوام فریبانه توصیف کرد.
بوش روز یکشنبه 23 دی در ابوظبی پایتخت سیاسی امارات متحده عربی، برای سرپوشی بر سیاستهای اشتباه و اقدامات خصمانه آمریکا که تا کنون جز بدبختی، رنج ،ناامنی و بی ثباتی، دستاوردی برای ملتهای منطقه و جهان نداشته است؛ در اظهاراتی تحریک آمیز مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران امنیت و ثبات منطقه و جهان را تهدید می کند و باید به مقابله با آن پرداخت.
عربستان نیز مخالفت خود را با درخواست آمریکا برای همراهی با فشارهای این کشور علیه ایران اعلام کرد و ایتالیا نیز ادعای بوش مبنی بر تهدید بودن ایران برای جهان را بی اساس دانسته است.
نظر شما