حسین فیروزی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: ائتلاف اصلاح طلبان کردستان برنامه های خود در انتخابات مجلس هشتم را بر روی چهار اولویت متمرکز کرده است که اولویت اول ما در استان زمینه سازی و تلاش جهت حضور حداکثری مردم در انتخاباتی سالم و رقابتی است.
وی ادامه داد: اولویت دوم ائتلاف اصلاح طلبان کردستان جهت حضوری مثمرثمر در انتخابات مجلس هشتم بر روی رصد کردن جریان برگزاری انتخابات و نظارت بر این امر به وسیله اصلاع رسانی سریع و شفاف به مردم متمرکز شده است.
رئیس ائتلاف اصلاح طلبان کردستان خاطرنشان کرد: دو اولویت دیگر اصلاح طلبان کردستان شامل گفتگو با بخش های مختلف جامعه از طریق رسانه های جمعی و دریافت بازخورد از جامعه در مورد انتخابت و تشویق و ترغیب چهره های کارآزموده و خوشنام مردمی برای حضور در انتخابات مجلس هشتم است.
وی همچنین با اشاره به وضعیت ثبت نام کاندیداهای مورد حمایت اصلاح طلبان کردستان یادآور شد: تمامی افرادی که خود را اصلاح طلب می دانند، مورد حمایت ما نیستند و از کسانی به عنوان اصلاح طلب حمایت می کنیم که از گذشته نیز در این جبهه حضور داشته باشند.
فیروزی عنوان کرد: قبل از اعلام نظر هیئت اجرایی و نظارت کاندیداهای مورد حمایت خود را معرفی خواهیم کرد و در هر حوضه انتخابیه سعی شده که فقط به اندازه افراد مورد نیاز حوزه انتخابیه افراد مورد حمایت ستاد اصلاح طلبان معرفی شوند.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا بالغ بر 50 درصد از ثبت نام کنندگان مجلس هشتم در حوزه های انتخابیه کردستان را طیف اصلاح طلب تشکیل می دهند، بیان داشت: ما جهت حضوری پر رنگ تمامی افراد خوشنام و کارآمد را جهت ثبت نام در انتخابات تشویق کرده ایم اما با اعلام لیست مورد حمایت اصلاح طلبان، شاید تعدادی از افراد از حضور در انتخابات انصراف دهند.
حسین فیروزی در ادامه با اشاره به روند دو قطبی شدن انتخابات در کشور افزود: اگر شرایط برگزاری انتخابات به سمت دو قطبی شدن پیش برود بدون شک نتیجه ای بسیار خوب را به دنبال خواهد داشت.
وی وجود طیف بندی های مختلف سیاسی در کشور را جهت پرشور تر کردن انتخابات مثمرثمر دانست و تصریح کرد: هر چه طیف های سیاسی با برنامه ریزی بهتری خود را مهیای حضور در انتخابات نمایند این مهم به افزایش حداکثری مردم و گرم کردن فضای انتخابات کمک شایانی خواهد کرد.
رئیس ستاد اصلاح طلبان استان کردستان، برگزاری انتخابات را یکی از بهترین شیوه های نهادینه کردن دموکراسی در جامعه دانست و افزود: در کشور ما که یک حکومت کاملا مردمی بر پایه دین مبین اسلام است، برگزاری 29 دوره انتخابات نماد عینی و گواه این مدعاست که مردمداری و دموکراسی در آن به شکلی بهینه رعایت شده است.
وی انتخابات مجلس هشتم را دارای حساسیت ویژه ای خواند و گفت: با توجه به شرایطی که در حال حاضر در منطقه حکم فرما شده، بهترین فرصت برای اثبات توانایی های کشور از طریق فراهم کردن مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مهیا شده است و از همه عوامل اجرایی و برگزاری انتخابات انتظار داریم با دقت تمام سعی نمایند که انتخاباتی سالم و رقابتی را شاهد باشیم.
عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی با اشاره به تشکلهای عضو ائتلاف اصلاح طلبان کردستان یادآور شد: ائتلاف اصلاح طلبان کردستان با توجه به شرایط و بر روی حداقل مشترکات تشکیل شده و 11 حزب و تشکل سیاسی در آن عضویت دارند.
وی در خصوص عدم حضور چهره های شاخص اصلاح طلب کردستان در انتخابات مجلس هشتم خاطرنشان کرد: سعی ما در انتخاب افراد این بوده که سعی شود بیشتر چهره های مردمی کاندید شوند و به همین دلیل شاید عده ای از افرادی که همگان انتظار کاندید شدن آنها در مجلس هشتم را داشتند در انتخابات حاضر نشدند.
نظر شما