۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۵۷

تحقیقی در استرالیا نشان داد:

فردمحوری ادیان جدید خطری برای سلامت روانی جوانان است

فردمحوری ادیان جدید خطری برای سلامت روانی جوانان است

نتایج یک تحقیق در استرالیا نشان می‌دهد جایگزین کردن اعتقادهای ادیان سنتی با معنویت فرد محور ادیان جدید، جوانان را آشفته و افسرده کرده و سلامت روانی آن را به خطر می‌اندازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دین و معنویت، این تحقیق توسط دکتر رزماری ارید محقق بهداشت عمومی در دانشگاه کوئینزلند انجام شده و 3 هزارو 705 نفر درباره اعتقادهای خود به خداوند و نیروهای دیگر، رفتار افرادی که در کلیسا حاضر می شوند به پرسشهای محققان پاسخ گفته اند.

آرید گفت: جوانانی که به معنویت یا نیروهای غیرالهی اعتقاد دارند در معرض خطر هستند چرا که میزان سلامت روانی آنها کم بوده و رفتارهای اجتماعی آنها نسبت به همتایان خود که اعتقادهای ادیان سنتی را نفی نمی کنند از میزان انحراف بیشتری برخوردار است.

این محقق یادآور شد که تحقیق وی اشکال تازه ای از دینداری را نشان می دهد که نیازمند تحقیقات بیشتر برای درک میزان تغییردینی است که با سلامت و انحراف روانی نسل جوان ارتباط دارد.

این تحقیق نشان می دهد که تنها 8 درصد از جوانان یک بار در هفته به کلیسا می روند که این عامل از سوی محققان به عنوان علت نرخ پایین تر میزان انحراف رفتاری میان مردان جوان تعبیر می شود. از سوی دیگر فردگرایی نیروی مشترکی است که جوانان را از تفکرهای دینی سنتی به معنویت غیر سنتی سوق داده است.

رزماری آرید گفت: تمرکز بر خودمحوری می تواند سلامت روانی فرد را به خطر انداخته و موجبات انزوا، عدم احساس سلامتی و کمرنگ شدن موفقیت در رابطه با دیگران را فراهم آورد.

 

کد خبر 624590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha