دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آموزش دستیاری در کلیه مراکز آموزش تخصصی و فوق تخصصی پزشکی بالینی به کمک روشهای نوین آموزشی و با ایجاد تنوع در شیوه های آزمون متحول می شود.
مشاور وزیر بهداشت اضافه کرد: آزمون در چرخه آموزش یک بخش ضروری به شمار می آید و آزمون های کنونی با روش های سنتی نمی تواند پاسخگوی ارزیابی دانشجو در موضوعات زمان حاضر باشد و با اهداف آموزشی تناسب ندارد.
وی یاد آور شد: به طور نمونه در رشته هایی مانند جراحی، اندازه گیری و قضاوت دانشجو در ارزیابی علمی و تکنیکی به هیچ عنوان از طریق آزمون کتبی بدست نمی آیند و باید از روشهایی استفاده کرد که تجارب عملی دانشجویان در کنار مهارت تئوری و نظری آنها سنجیده شود.
دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: این روشهای آزمون باید در طول دوره تحصیل استمرار داشته باشد و از این شورای آموزش پزشکی و تخصصی بسته روشهای متنوع آزمون را تهیه کرده و به مراکز تخصصی آموزشی ارائه کرده است.
وی افزود: تشکیل هسته ارتقاء کیفیت آزمون با فعالیت در زمینه روشهای نوین ارزیابی و با توجه به مصوبات اخیر شورا که استفاده از این روشها را الزام آور می کند برنامه ریزی انجام شده که در سه سال آینده تمامی بخشی های تخصصی از روشهای نوین ارزیابی استفاده کنند.
محققی خاطرنشان کرد: آزمون ارتقاء داخل دانشگاهی نیز باید در موعد زمانی معینی از این شیوه های نوین استفاده کنند که اکنون تنها روش آسکی در تمامی آزمونهای تخصصی مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما