۳ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۴۹

دادخواهی اعضای شورای شهر کرمانشاه از رئیس قوه قضائیه

دادخواهی اعضای شورای شهر کرمانشاه از رئیس قوه قضائیه

شش عضو شورای شهر کرمانشاه با سیاسی دانستن حکم انحلال این شورا توسط شعبه دوم دادگستری تهران ، خواستار رسیدگی رئیس قوه قضائیه به ابهامات این پرونده شدند.

به گزارش خبرنگار مهر ، 6 نفر از اعضای شورای شهر منحل شده کرمانشاه جهت رسیدگی به پرونده انحلال این شورا به تهران آمده اند تا امیدوار باشند با توجه به ابهامات پرونده و رایزنی با مقامات قضایی ، نمایندگان مجلس و ... راه حلی برای این موضوع بیابند.

غلامرضا امیر یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه با ادعای اعمال نفوذ مقامات استان بر نشریات و مطبوعات محلی خاطرنشان کرد: 3 دوره است که نماینده مردم کرمانشاه در شورای شهر هستم و اغلب اعضای دیگر هم سابقه 2 یا سه دوره ای دارند ولی هیچ رسانه و محلی را برای به گوش رساندن مظلومیت شورای شهر کرمانشاه نداریم و بسیاری از رسانه ها و مطبوعات محلی به علت تهدید و تطمیع اخبار ما را منتشر نمی کنند.

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهوری در خصوص اینکه اگر ظلمی بر شما واقع شد آن چنان فریاد بزنید که صدای شما را همه بشنوند افزود: حتی به دیدار داوود احمدی نژاد برادر رئیس جمهور و...رفتیم و پس از صحبت های اعضا ایشان فرمودند تا یک هفته آینده بازرسانی را جهت رسیدگی به امور می فرستند که هنوز پس از گذشت یکماه هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است.

امیری در خصوص رای شورای حل اختلاف نیز گفت: در این شورا استاندار ، رئیس دادگستری و 2 عضو از شورای عالی استان حضور داشته اند که  در نهایت با توجه به مخالفت 2 عضو شورای عالی ، جلسه بدون نتیجه پایان می یابد. ولی پس از پایان جلسه با یک سری اقدامات موفق می شوند که رای موافق یکی از اعضای شورای عالی را کسب کنند و در نهایت رای به انحلال شورا بدهند.

این عضو شورای شهر کرمانشاه یاد آور شد: با توجه به رای اولیه دادگاه که انحلال را باطل اعلام کرده بود متوجه نشدیم  که علیرغم دستور قضایی چرا با حضور تعداد زیادی از ماموران نیروی انتظامی درهای ساختمان شورا را پلمپ کردند و به ما اجازه ورود ندارند؟ مگر ما خرابکار یا تروریست بوده ایم؟

کیومرث محمدی عضو دیگر شورای شهر کرمانشاه نیز خاطرنشان کرد: در جلسه دادگاه تجدید نظر ابهامات زیادی وجود دارد که در نهایت رای سئوال برانگیز دادگاه نیز به آنها اضافه شده است.

وی افزود: تنها کسی که در این جلسه حضور نداشت خوانده پرونده بود در حالیکه استاندار، فرماندار و .... که باید تنها به صورت مستمع در جلسه حاضر می شدند 90 درصد وقت جلسه را صحبت کردند.

این عضو شورای شهر کرمانشاه همچنین یاد آور شد: از منابعی در استانداری چند روز قبل از برگزاری این جلسه به ما اطلاع داده بودند که می خواهند قاضی پرونده را عوض کنند که پس از کسب اطلاع، همواره این مطلب را رد می کردیم ولی متاسفانه شاهد بودیم که 1 ساعت قبل از شروع جلسه، قاضی پرونده به مرخصی می رود که وقتی دلیل این امر را می پرسیم ، بیماری قاضی را دلیل این مسئله عنوان می کنند.

حجت الله موسوی عضو دیگر شورای شهر کرمانشاه نیز در این خصوص تصریح کرد: رئیس جمهور که خود برخواسته از شورای شهر است، عنوان کرده اند که اگر در مجلس بودند تمام قوانین را به نفع شوراها می نوشتند ولی در عمل ما چیز دیگری را از جانب دولت در حمایت از شوراها شاهد هستیم .

وی یاد آور شد: از رئیس جمهور توقع داریم که پاسخگوی عملکرد استاندار کرمانشاه که در زمان مدیریت ایشان بر شهرداری تهران ، شهردار منطقه 5 بوده اند باشند. چرا باید برخی، شوراها را "مصیبت عظمائی" برای کشور بدانند.

این عضو شورای شهر کرمانشاه افزود: رای صادره در دادگاه تجدید نظر بنابر اظهارات وکیل پرونده و بسیاری از کارشناسان حقوق ،وکالت و قضات بر پایه مسائل حقوقی نبوده و بیشتر به یک بیانیه سیاسی شبیه است تا حکم قضایی !

در این بین غلامرضا امیری خاطرنشان کرد: امام جمعه کرمانشاه و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان مخالف انحلال شورای شهر هستند و در این خصوص هیچگاه نظر ایشان را در تصمیم گیری ها لحاظ نکرده اند.

این عضو شورای شهر منحل شده کرمانشاه خاطرنشان کرد: پشتوانه شورای شهر کرمانشاه 200 هزار رای است . وی مدعی شد که استاندار پس از انحلال شورا بارها از طریق شبکه تلویزیونی این استان اعلام کرده است که انحلال شورا درس عبرتی برای مردم است تا بدانند در انتخابات به چه کسانی رای دهند.

کد خبر 625867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha